Skip to main content

Let's get out(side)!

luisa cerano let's get outside juni zomer tineb damesmode oudenaarde

1 Juni vandaag

Ik weet niet hoe het voor jou aanvoelt, maar mij lijkt het altijd alsof deze zesde maand van het jaar zich quasi geruisloos aandient.

  • Naar 1 MAART tellen we met z’n allen af (Het begin van de lente! Eindelijk!).
  • 1 APRIL en de dagen errond zijn in Oudenaarde onlosmakelijk met de Ronde van Vlaanderen en bijhorende wielerdrukte verbonden.
  • 1 MEI heeft zijn geheel eigen feestdag om de maand te openen, én de belofte van meer feestdagen.

En dan, tussen verlengde weekends en eerste feestjes door is het plots… 1 JUNI! De wat lauwe belangstelling die hiermee gepaard gaat, lijkt mij alvast, onterecht.

modeblog juni tineb damesmode oudenaarde

Want hé,

  • Als je net als ik ’s morgens vroeg gaat wandelen, dan word je in juni, zo goed als elke dag, getrakteerd op de meest schitterende zonsopgang.
  • De natuur rondom ons is compleet opengebarsten en staat groener dan groen. Met een imker als man weet ik intussen dat dit de overgang is naar wat ze onder bijenhouders ‘de tweede bloei’ noemen. De meer ingetogen periode tussen voorjaarsbloei en oogst, waarin vooral veldbloemen welig tieren en zorgen voor een prachtig kleurpalet, waar je ook loopt. Het is de maand ook van de lindebloesem, met z’n heerlijk zoete geur.
  • Nog een bonus in juni; de dagen zijn nu op z’n langst! Net zo lang eigenlijk als in juli, want vanaf de 21e wendt de zon zich (helaas) alweer.  Al durf ook ik die extra time soms te vergeten. We zitten in werkritme, de vakantie-modus staat nog niet op ‘aan’. En toch, niets leuker om net in deze weken nog een uurtje buiten te lezen na het avondeten, van de zonsondergang te genieten of een blokje om te lopen. Het zijn kostbare momenten van zorg dragen voor jezelf.
  • In juni tenslotte, staat  de toegangspoort naar de zomer wijd open. Drie maanden die voor ons liggen met het accent vooral op buiten!  Zalig, toch?

Let's get out! Let's get outside!

Wat zijn we blij met de zon van de partij. Eindelijk terug naar buiten: van ontbijt in de tuin, naar een terrasje met vrienden, over een schitterend feest of spontane barbecue, naar de ontdekking van een onbekende stad. Alles is lichter en leuker in een decor van azuurblauw en goudgeel.

Kocht jij al een Tine.B-outfit om te stralen in de zon? Geweldig! Dankjewel.

Begin je nu pas te merken dat jouw kleerkast nog niet ‘on point’ is? Heb je nog meer uitjes in het vooruitzicht? Komt goed! We zetten in deze Modeblog een aantal bestsellers uit de hoogzomerthema’s van LUISA CERANO graag voor jou op een rijtje.

# Easy Going

luisa cerano hoogzomer juni tineb damesmode oudenaarde
luisa cerano hoogzomer juni tineb damesmode oudenaarde

# At all times

luisa cerano hoogzomer juni tineb oudenaarde damesmode
luisa cerano hoogzomer juni tineb damesmode oudenaarde
luisa cerano juni zomer tineb damesmode oudenaarde

# Festive

luisa cerano hoogzomer juni tineb damesmode oudenaarde
luisa cerano hoogzomer juni tineb damesmode oudenaarde

LUISA CERANO is niet voor niets één van de vaste waarden in ons aanbod. Dit Duitse modemerk bestaat sinds 1998. Tine.B was vanaf het eerste seizoen klant. “Real life luxury” is hun signatuur en dat vertaalt zich in sprekende looks met altijd dat ietsje meer. Vrouwelijkheid & elegantie ontmoeten sporty & daily. Een collectie vol niet-zo-basic basics met scherpe lijnen, levendige kleuren en frisse patronen.

Je herkent elk stuk aan de mooie materialen en onberispelijke afwerking. Eenmaal ‘aan’ voel je de magie; een vleugje luxe, ready-to-wear. Wat je ook voelt is de perfecte pasvorm, evengoed voor maat 34 als voor maat 48. En juist dat zorgt voor outfits die elke vrouw laat stralen (en dat veel langer dan 1 seizoen).

Kom zelf eens Luisa Cerano passen en je zal voelen wat wij bedoelen.

Meer zomerse inspiratie? Klik hier!

Ik eindig graag met een citaat van Josse de Pauw, toneelspeler en schrijver. Ik las zijn woorden laatst in een weekendkrant.  Ook hij staat stil bij de junimaand als prelude op de zomer. Hij suggereert om alvast wat op de rem te gaan staan. Te onthaasten.

“Het probleem met haast is dat je overvol bent van de plek waar je naartoe ijlt, terwijl je omgeving aanvoelt als een obstakel. Ze staat je in de weg om op tijd te geraken waar je wezen wil. Ze maakt je het leven moeilijk. Je ziet niks, je hoort niks, je voelt niks, je ruikt niks, je zintuigen weigeren dienst. Je moet daarheen, naar die plek, en wel zo snel mogelijk. En juist door die haast, mis je veel, zoniet alles”

En dat is wat ik je wens. Wat minder haast, de komende weken, om een junimaand te ontdekken die evenveel grandeur in zich heeft, als pakweg maart of mei.

Zonnige groet, Tine

PS1 Straks ook KOFFERS PAKKEN?

Ik geef  je DRIE TIPS die er voor zorgen dat je vlot jouw favoriete stuks inpakt en er ook maximaal plezier aan beleeft, eens ter bestemming, in deze BLOG van 29 juni ’22 (klik).

PS2 Wil je ook op vakantie graag zorg dragen voor je kledij?

Met deze HANDSTOMER van Steamery maak je elke outfit snel en moeiteloos tiptop voor de dag (of avond). Telkens weer.

modeblog steamery steamer juni tineb damesmode oudenaarde

Steamery Handstomer Cirrus No3 (klik voor meer info)

is een elegant toestel dat in amper 25 seconden genoeg stoom genereert om frisse & kreukvrije kledingstukken te garanderen. Met zijn minimalistisch design is hij ook ideaal om mee te nemen in je reiskoffer.

Wij zijn fan! Kom eens langs in de winkel, we demonstreren je graag -en vrijblijvend- hoe het werkt.

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief