Skip to main content
luisa cerano tineb damesmode oudenaarde

LUISA CERANO

Luisa Cerano is een van de vaste waarden in ons aanbod. Dit Duitse modemerk bestaat meer dan 20 jaar, Tine.B was vanaf het eerste seizoen klant. “Real life luxury” is hun signatuur en dat vertaalt zich in sprekende looks met telkens dat ietsje meer. Sensualiteit & elegantie ontmoeten sporty & daily. Een collectie vol niet-zo-basic basics met scherpe lijnen, contrasterende kleuren en frisse patronen.

Je herkent elk stuk aan de mooie materialen en de onberispelijke afwerking. Eenmaal ‘aan’ voel je de magie; een vleugje luxe, ready-to-wear. Wat je ook voelt is de perfecte pasvorm, evengoed voor maat 34 als voor maat 48. En juist dat zorgt voor outfits die elke vrouw laat stralen (en dat veel langer dan 1 seizoen).

Fans van het merk zijn eens: het kleurpalet dat Luisa Cerano gebruikt is uniek: steeds sprankelend maar altijd perfect gedoseerd, en vooral tijdloos. Luisa Cerano brengt kleuren die langer dan 1 seizoen actueel zijn en moeiteloos van lente naar herfst, of van winter naar zomer kunnen door gecombineerd worden.  Een kasjmier gilet uit de herfst kan ook in de lente, buiten op het terras en reken maar dat je er in het nieuwe seizoen een bijpassend shirtje onder zal vinden.  Een topje dat je in de winter onder een blazer draagt, kan perfect op een zwierige rok in de zomer.

Luisa Cerano is iets duurder in aankoop, dat is waar, maar lang en puur draagplezier is gegarandeerd.

Van maat 34 tem maat 48.

Schrijf je in op

onze modeblog

  Make-up your day!
  Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief