Skip to main content
anneclaire tineb damesmode oudenaarde

ANNECLAIRE

Anneclaire is de collectie van een Italiaanse tricotfabrikant uit de streek Piemonte. ‘Chiemar’ heet het  familiebedrijf dat in 1953 van start is gegaan in het schilderachtige dorpje Langhe (geheimtip voor de liefhebbers:  Langhe is een uitgelezen plek in de heuvels van Noord-Italië voor wie houdt van heerlijke wijn, hazelnoten, truffels en geweldige kazen).

De filosofie van Chiemar was van bij aanvang helder: elegante tricot brengen die zich onderscheidt door liefdevolle details.  Hoogwaardige natuurlijke materialen vormen de basis. Anneclaire werkt samen met de beste Italiaanse toeleveranciers voor wol, katoen, kasjmier en zijde.

Ondertussen is de 3e en 4e generatie aan zet, en onderging de fabriek meerdere modernisaties. Toch staat het vakmanschap van weleer nog steeds voorop.  Anneclaire overtuigt de meest kritische dame door tal van kwaliteiten: prachtig breiwerk met originele steken, bijzondere details en verfijnde kleurencombinaties.  Tijdloos en met een perfecte snit.  De truien zijn casual-chic en comfortabel. Ze zorgen voor een goed gevoel zodra je ze aantrekt. De jasjes hebben vaak de typische Chanel-vorm (vrouwelijk, met ronde hals, verkorte mouw en kleine zakjes) en zijn hierdoor geschikt om gekleed te dragen voor business of een gelegenheid, maar evengoed op een jeans.

Van maat 36 tot en met maat 46.

Schrijf je in op

onze modeblog

  Make-up your day!
  Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief