anneclaire tricot jasje blauwtinten breiwerk tineb oudenaarde
Tine B Oudenaarde AnneClaire

ANNECLAIRE

Anneclaire is de collectie van een Italiaanse tricotfabrikant uit de streek Piemonte. ‘Chiemar’ heet het  familiebedrijf dat in 1953 van start is gegaan in het schilderachtige dorpje Langhe (geheimtip voor de liefhebbers:  Langhe is een uitgelezen plek in de heuvels van Noord-Italië voor wie houdt van heerlijke wijn, hazelnoten, truffels en geweldige kazen).

De filosofie van Chiemar was van bij aanvang elegante tricot te brengen die zich zou onderscheiden door liefdevolle details.  Hoogwaardige natuurlijke materialen vormen de basis. Anneclaire werkt samen met de beste Italiaanse toeleveranciers voor wol, katoen, kasjmier en zijde.

Ondertussen is de 3e en 4e generatie aan zet, en onderging de fabriek meerdere modernisaties. Toch staat het vakmanschap van weleer nog steeds voorop.  Anneclaire overtuigt de meest kritische dame door tal van kwaliteiten: prachtig breiwerk met originele steken, bijzondere details en verfijnde kleurencombinaties.  Tijdloos en met een perfecte snit.  De truien zijn casual-chic en comfortabel. Ze zorgen voor een goed gevoel zodra je ze aantrekt. De jasjes hebben vaak de typische Chanel-vorm (vrouwelijk, met ronde hals, verkorte mouw en kleine zakjes) en zijn hierdoor geschikt om gekleed te dragen voor business, maar evengoed vlot op een jeans.

Van maat 36 tot en met maat 46.

Schrijf je in op

onze modeblog