Skip to main content
flo jewelry tineb damesmode oudenaarde
Tine B Oudenaarde Flo Jewelry

FLO JEWELRY

Flo Jewelry is onze huisleverancier voor handgemaakte juwelen en een Belgisch modemerk bij uitstek. Meer zelfs, het atelier van Leen Snoeck –de ontwerpster achter Flo Jewelry- ligt in onze eigen Vlaamse Ardennen. 

Gepassioneerd door kleuren en kralen volgde Leen ruim 15 jaar geleden een opleiding juwelenontwerp. Kort daarna begon ze juwelen te ontwerpen voor vrouwen in haar omgeving. Haar creaties werden gesmaakt en de vraag groeide. Leen besloot helemaal voor haar droom te gaan en ging met Flo Jewelry van start. Elk seizoen laat ze zich door de huidige trends en kleuren inspireren om passende juwelen te ontwerpen. De typische gekleurde facetkraal in verschillende groottes is één van Leen’s favoriete elementen.  Ze werkt hiervoor nauw samen met verschillende kleine glas-ateliers op het eiland Murano.  De filigranen, sierelementen, parels en grotere kralen kralen zoekt ze dan weer uit bij verschillende leveranciers in en rond Milaan.

Leen ontwerpt lange halsjuwelen, korte kransen, oorhangers, armbandjes en broches. Alle ontwerpen ontstaan in haar hoofd en worden door haar handen gemaakt. Niet voor niets prijkt het HIB-label (Handmade-In-Belgium) op haar werktafel. Doorheen de jaren zijn we van streekgenoten, vriendinnen geworden die gaan voor een gedeelde passie, namelijk “Vrouwen net dat tikkeltje mooier maken!”.  Het resulteert in prachtige collecties die als het ware voor elkaar gemaakt zijn.

Zoek je iets bijzonders?  We helpen jou met Leen ook graag voor maatwerk. Een ding is zeker, wat je ook kiest of draagt uit de collectie van Flo Jewelry, de schittering krijg je er zo bij!

Schrijf je in op

onze modeblog

  5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
  Koester je lievelingsstuks!
  5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
  Koester je lievelingsstuks!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief