rosso35 jurk print linnen italiaans tineb oudenaarde
Tine B Oudenaarde Rosso 35

ROSSO35

Rosso35 is een Italiaans modemerk, ontworpen en vervaardigd door een familiebedrijf in Genova. Geïnspireerd door de rust en de kracht van de nabije Mediteraanse zee werkt Rosso35 seizoen na seizoen aan unieke onderscheiden damescollecties, balancerend tussen sportief modern en tijdloos chique, met de jurk als favoriete middelpunt.

De vrouw die Rosso draagt is geraffineerd en tegelijk eenvoudig. Ze kiest haar jurken om haar persoonlijkheid te versterken, elke dag weer.

Rosso35 draag je onopvallend maar niet onopgemerkt. De perfecte pasvorm, met zorg geselecteerde kleuren en mooie materialen zorgen ervoor dat je straalt, waar je ook gaat. Rosso35 is door en voor vrouwen gemaakt en dat voel je aan de snit. Er wordt over de patronen nagedacht. Een ruche zit altijd op de juiste plaats, een decolleté is steeds goed uitgesneden (niet te veel, niet te weinig), een goed geplaatste drapage verbergt al eens een ronding. En dan de zakjes: je vindt ze in bijna alle kleedjes, tussen de plooien of in de zijnaad verwerkt. Heerlijk nonchalant.

Van maat 36 tem maat 46.

Schrijf je in op

onze modeblog