Skip to main content
kleed nxi

NXI

NXI is de jonge en dynamische prêt-à-porter collectie van het huis ONI ONIK. Dit is een familiebedrijf in Oostnieuwkerke dat al jaren aan de top staat van de Belgische bruids- en avondmode. Alle collecties worden ter plaatse in het eigen atelier geproduceerd. Perfecte pasvorm, kwalitatieve stoffen en een verzorgde afwerking staan voorop.

Met de lancering van de lijn NXI wil het bedrijf het vakmanschap in stand houden en inzetten op “ALL DAY COUTURE”. Dit vertaalt zich in tijdloze maar bijzondere outfits. Op een feest te dragen maar evengoed voor een gewoon avondje uit met vrienden. Bovendien op je lijf gegoten, want speciaal voor jou gemaakt.

Alle modellen uit de NXI – collectie zijn onderling combineerbaar en te krijgen in meerdere kleuren. Bij al deze stukken horen verschillende soorten stoffen waarvan de tonen op elkaar zijn afgestemd; crêpe, crêpe-de-chine, matte & glanzende satijn, satijnkatoen, … Op die manier kunnen we met jou meedenken en bijna outfits op maat laten maken. Heb je daarnaast de rok liever korter of de top met een andere mouw? Het kan. Wij gaan eerst met jou aan de slag in de paskamer. Vervolgens maakt NXI met zorg de feesttenue van je dromen

Bij de levering van je bestelling passen we alles opnieuw nauwgezet door. Als er nog een kleine wijziging moet gebeuren dan doen wij dat in ons eigen naai-atelier.

Neem voor inspiratie zeker eens een kijkje op onze pagina ‘Tevreden Klanten’ (klik).

Van maat 34 tem maat 50.

Schrijf je in op

onze modeblog

  Make-up your day!
  Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief