Skip to main content
nxi
Tine B Oudenaarde NXI

NXI

NXI is de jonge en dynamische prêt-à-porter collectie van het huis ONI ONIK. Dit is een familiebedrijf in Oostnieuwkerke dat al jaren aan de top staat van de Belgische bruids- en avondmode. Alle collecties worden ter plaatse in het eigen atelier geproduceerd. Perfecte pasvorm, kwalitatieve stoffen en een verzorgde afwerking staan voorop.

Met de lancering van de lijn NXI wil het bedrijf het vakmanschap in stand houden en inzetten op “ALL DAY COUTURE”. Dit vertaalt zich in tijdloze maar bijzondere outfits. Op een feest te dragen maar evengoed voor een gewoon avondje uit met vrienden. Bovendien op je lijf gegoten, want speciaal voor jou gemaakt.

Alle modellen uit de NXI – collectie zijn onderling combineerbaar en te krijgen in tientallen kleuren. Bij al deze stukken horen verschillende soorten stoffen waarvan de kleuren op elkaar zijn afgestemd; crêpe, crêpe-de-chine, matte & glanzende satijn, satijnkatoen, … . Geïnspireerd door de trends en steeds combineerbaar met de basiscollectie komen daar 4 x per jaar compacte seizoenscollecties bij met nieuwe modellen, kleuren en prints.

Van maat 36 tem maat 48.

Schrijf je in op

onze modeblog

  5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
  Koester je lievelingsstuks!
  5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
  Koester je lievelingsstuks!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief