Skip to main content
wild muse tineb damesmode oudenaarde

WILD MUSE

WILD MUSE is er voor elke vrouw die vol goesting in het leven staat. Ze weet wat ze wil, zegt waar het op staat en durft tegen de stroom in te gaan. “The time is now”, die houding typeert haar. Een motto dat haar bewust doet kopen en laat kiezen voor karaktervolle, tijdloze en kwalitatieve stuks die mee evolueren met haar (wilde) plannen.

Wild Muse brengt een doorlopende collectie los van trends en (mode)seizoenen. Het label is ontstaan uit grote goesting van twee dames uit Kruishoutem, om samen mode te brengen op een andere manier.

Laurence volgde een opleiding aan de Gentse Modeacademie en zette een eigen kledinglabel op, Mis-en-Plis. Barbara werkte als aankoopster van stoffen en verdiepte zich vooral in fabrikanten die voluit inzetten op duurzaamheid. Het is vanuit hun ervaringen, een gemeenschappelijke passie en -toegegeven – een zekere onvrede met de gangbare manier van werken in de sector, dat ze besloten samen een nieuw verhaal te schrijven. Wild Muse werd opgericht.  Beide dames zijn gepassioneerd en gefascineerd door tijdloze, eerlijke mode in bijzondere stoffen en met verrassende details. Ze besteden bijzonder veel aandacht aan een goeie snit en kiezen resoluut voor hoogwaardige materialen zodat klanten de tijdloze creaties jarenlang kunnen koesteren.

Meteen bij het eerste contact was ik gewonnen voor het verhaal van Wild Muse. Dat het hoofdkwartier van Laurence en Barbara op een boogscheut van Oudenaarde ligt gaf dat extra duwtje om hun creaties in ons aanbod op te nemen.  Vrouwelijke ondernemers uit de streek hebben een voetje voor, toch?  En zo hangt Wild Muse als nieuwkomer in onze rekken. Wij zijn er alvast blij mee! Kom zelf eens kijken en laat je verrassen.

Be pretty. Be wild. Be your own muse.

Schrijf je in op

onze modeblog

  Make-up your day!
  Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief