Skip to main content
repeat tineb damesmode oudenaarde

REPEAT CASHMERE

Bij REPEAT draait alles om mode die de huid verwent. Het accent ligt op hoogwaardig tricot vervaardigd uit natuurlijke materialen, volgens productiemethodes die aan de allerhoogste eisen voldoen.

REPEAT Cashmere verwierf in 1995 bekendheid als een van de eerste merken in Europa die voorop stelde mode van  100% kasjmier aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf slaagde hier met glans in door strikt te focussen op een beperkt aantal garens en stevige samenwerkingen aan te gaan met toeleveranciers.

Elk Repeat-stuk op zich is een blikvanger. Altijd is er iets dat je trui bijzonder maakt; de vorm, een breisteek, de kleurmelange, franjes, een ingewerkte strik, … Tegelijk laten de items zich makkelijk combineren; elegant of casual, volgens jouw stemming.

Repeat gebruikt niet alleen 100% zachte kasjmier, ook andere natuurlijke garens als katoen, linnen en zijde worden verwerkt. Het deze connectie met de natuur, die door de Repeat-klanten erg gewaardeerd wordt.

Wist je dat, Repeat het voortouw neemt in het ontwikkelen van duurzame mode door ervoor te zorgen dat meer stuks uit de collectie het GOTS-label dragen?
GOTS (Global Organic Textile Standard) is de wereldwijd toonaangevende textielverwerkingsstandaard voor biologische vezels, met inbegrip van ecologische en sociale criteria, ondersteund door een onafhankelijke certificering van de gehele textieltoeleveringsketen. Deze certificering garandeert dat de grondstoffen biologisch worden ingekocht en dat de fabrieken alleen ecologische en duurzame productieprocessen volgen. ‘Biologisch’ is dan weer een productiesysteem met nationale normen voor milieubescherming en dierenwelzijn

Van maat 34 tem maat 46.

Schrijf je in op

onze modeblog

  Make-up your day!
  Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief