Skip to main content

HET NAAIATELIER

Hier gebeurt magie. Hier zorgen wij ervoor dat wat jij kiest in de winkel, perfect op jou wordt aangepast.

“Een perfecte retouche mag de klant niet zien, alleen voelen!“

De gulden regel van mijn schoonmama is er vanaf de eerste dag ingelepeld. Zoveel jaar later ligt de lat voor de retouches in ons naaiatelier nog steeds even hoog. En dat betekent bijvoorbeeld; zoeken tussen meer dan 250 kleuren naaigaren naar de juiste kleur om een sierstiksel opnieuw te geven.

Wist jij dat wij onze retouches eigenlijk ‘verbeteringen’ noemen?  Ze zorgen er namelijk voor dat het kledingstuk dat je kiest nog beter op jou past. Want de maat kan kloppen, maar misschien heb jij iets kortere armen dan standaard is voorzien. En dan maken de 2 cm die wij verkorten het verschil tussen een jasje dat goed zit en een jasje dat perfect zit; perfect OP JOU.

Het naaiatelier is de vaste stek van Vicky, al meer dan 20 jaar.

Als je de trap oploopt naar de eerste verdieping, kom je vanzelf in ons naaiatelier. Het blazen en zuigen van het industrieel stoomstrijkijzer of het tikken van de naaimachines bepalen hier het ritme. Het schitterende zicht op de markt van Oudenaarde geeft ons elke dag nieuwe energie om aan de slag te gaan. Vicky en ik bespreken samen elke verbetering en bepalen de te volgen werkwijze. Dankzij Vicky’s gouden handen, jarenlange ervaring en uiterste precisie worden alle retouches tiptop uitgevoerd.

Het opstrijken neem ik zelf voor mijn rekening.

Ik hou ervan dat onze verkochte kledingstukken ‘klaar om te dragen’(*) in jouw kleerkast kunnen. Tegelijk betekent dit opstrijken ook een laatste controle. Is alles uitgevoerd wat was afgesproken en opgeschreven? Is het gevraagde epauletje ingenaaid? Zijn de knopen nog eens extra vastgezet? Zo zijn we er zeker van niets te vergeten.

(*) Wie ons al langer kent weet dat wij daarom de aangepaste stuks liefst hangend meegeven in een lichte beschermhoes.

Wist je dat je bij ons ook terecht kan voor dienst-na-verkoop?

Is er een jurk die je na de eerste wasbeurt maar moeilijk gestreken krijgt? Heeft jouw lievelingsstuk een beschadiging opgelopen? Of vertelt je weegschaal iets anders dan enkele maanden geleden?

Durf langs te komen, we vinden in ons naaiatelier altijd een oplossing.

Heb je een bijzondere vraag of nood aan specifiek maatwerk? Dat kan! We werken hiervoor samen met het Belgische label ONI ONIK. Dit familiebedrijf produceert hoogwaardige dameskledij in Oostnieuwkerke en werkt ook per stuk.  Maak een afspraak, we luisteren graag.

Onze merken

Tip: Klik op een merk voor meer info.

Schrijf je in op

onze modeblog

  Make-up your day!
  Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief