Skip to main content
nathalie vleeschouwer tineb damesmode oudenaarde

WIE IS NATHALIE VLEESCHOUWER?

Een Belgische ontwerpster die haar collectie voor het eerst lanceerde in 2011. De wortels van haar modehuis Natale gaan evenwel terug tot 1990. Inspiratie komt uit alle windhoeken, maar wordt door Nathalie en haar creatief team gedistilleerd in het hoofdkwartier in Antwerpen. Nathalie Vleeschouwer biedt subtiele elegantie aan vrouwen met karakter die actief in het leven staan. Ervaring, vakmanschap en duurzame samenwerkingen met een handvol leveranciers en ateliers staan aan de basis van elk kledingstuk dat haar naam draagt. Altijd met liefde gemaakt, om veel te dragen en elk seizoen weer anders te combineren.

Nathalie Vleeschouwer bestaat echt. Ze is de ontwerpster van de collectie, maar ze is ook een echtgenote, moeder van 3 kinderen en 2 honden. Ze houdt van reizen, is een natuurliefhebber, citytripper, zwemmer, fijnproever, … Nathalie geniet van het leven en haar kleding speelt daarin een belangrijke rol. ‘Goed gekleed gaan’ zorgt voor zelfvertrouwen vindt Nathalie, en laat dat nu ook net onze visie zijn.  Er is maar één Nathalie Vleeschouwer, maar veel vrouwen zullen zich in Nathalie herkennen.

Respect voor mens, milieu en maatschappij vormen een belangrijk onderdeel van de normen en waarden bij Natale. Door resoluut te kiezen voor kwaliteit aan correcte prijzen draagt het bedrijf actief bij aan de verduurzaming van de mode-industrie. Het is een bewuste keuze slechts twee collecties per jaar uit te brengen en hypes evenals overproductie te weren.  Alle stuks worden vervaardigd zonder kinderarbeid, onder aangename werkomstandigheden en met een eerlijk loon. Door deze lange-termijn visie slaagt Nathalie Vleeschouwer erin eerlijke mode te maken waar  zowel de maker als de drager trots op mag zijn.

Van maat 36 tem maat 46

Schrijf je in op

onze modeblog

  Make-up your day!
  Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
  Make-up your day!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief