Skip to main content

De kleuren van Herfst-Winter23

Drie seizoenen tegelijk

Weet je wat begin juli altijd bijzonder is in onze winkel?  We vertoeven (even) in drie seizoenen tegelijk.  Het zit namelijk zo:

1/ Vanaf vandaag gaat de tweede afprijzing van ONZE SOLDEN in. Nog exact vijf dagen om de allerbeste koopjes te doen. Kortingen van -30% zijn nu -50%, -50% is nu -70%.  Ik zeg het maar.

Als jij ondertussen helemaal in zomerstemming bent en je outfits nog niet: dan is dit een ‘last call’. We zijn er nog met plezier voor jou tot en met donderdagavond 20 juli om 18u. Dan gaat onze deur dicht voor het jaarlijkse verlof en bergen we Lente-Zomer23 op.

2/ Ondertussen is het aankopen begonnen voor Lente-Zomer24.

Ik koos deze week bijvoorbeeld de broeken van Brax. De collectie was heel mooi trouwens: een groot aanbod aan rijke stoffen deze keer en verschillende pasvormen die perfect op punt gezet zijn. Ook de lentecollecties van Riani en Luisa Cerano zijn al geselecteerd.

In ons modevak is een productietijd van enkele maanden onontbeerlijk, daarom dienen wij altijd onmiddellijk bij het afsluiten van een seizoen, voor datzelfde seizoen van het volgende jaar aan te kopen.  Op zich is deze timing niet slecht, de ervaringen van het huidige seizoen zitten nog vers in het geheugen en helpen om je aankoopstrategie te bepalen. Aan de andere kant is het ook telkens weer een uitdaging om in het grote nieuwe aanbod precies die lijnen te trekken die ik wil volgen, balancerend tussen vernieuwing én trouw blijven aan het DNA van Tine.B.

Na 15 augustus komt het grote werk, dan staat de inkoop van alle collecties op het programma. Wie mij al langer kent, weet dat ik dit ‘full focus’ doe.  Ik trek vijf dagen uit en plan alle afspraken samen.  Dat helpt mij om het overzicht te behouden en selecties op elkaar af te stemmen.  Al vele jaren koop ik alleen aan en dat is niet altijd evident. Deze keer echter krijg ik een ‘compagnone de route’ met een jonge en frisse blik.  Josima zal mij de hele ronde vergezellen. Ze is mijn metekind, maar je kent haar als onze pientere hulp op zaterdag in de winkel.   Reken maar dat ik er naar uitkijk om samen met Josima aan te kopen. Plezier alvast verzekerd en …verrassingen niet uitgesloten!

3/ En tegelijk komen de eerste leveringen Herfst-Winter23 binnen.  Bijna dagelijks stoppen er nu transporteurs voor onze deur. Bij elke doos die geleverd wordt, groeit ons enthousiasme en de prettige spanning die hoort bij iets nieuws.

Dé vraag die steevast komt als klanten al dat moois zien binnenkomen: Wat zijn de nieuwe kleuren?

Daar geef ik vandaag maar wat graag antwoord op. Ik heb DRIE INSPIRATIEBORDEN (of moodboards) gemaakt van het aanbod dat ik voor jou koos.  Een collage van kleuren & trends.  Kijk je mee?

#1 live IN MOMENTS

MOODBOARD KLEUREN HERFST-WIINTER23 TINEB DAMESMODE OUDENAARDE

KLEUREN:

 • Fuchsia, koraalrood
 • Lila, violet, crème, paars
 • Zwart, winterwit

#2 believe IN DREAMS

MOODBOARD KLEUREN HERFST-WIINTER23 TINEB DAMESMODE OUDENAARDE

KLEUREN:

 • Camel, hazelnoot, cognac, winterwit
 • Saliegroen, eucalyptusgroen, flesgroen
 • Oudroze
 • Kakigroen, brons

#3 be IN MOTION

MOODBOARD KLEUREN HERFST-WIINTER23 TINEB DAMESMODE OUDENAARDE

KLEUREN:

 • Kobaltblauw, indigoblauw, donkerblauw
 • Roestbruin, kastanjebruin
 • Koper
 • Flesgroen
 • Magenta, oranje

Live in moments, believe in dreams, be in motion!

Grenzen tussen de seizoenen vervagen. We dromen van eindeloze zomers, maar verlangen tegelijk naar gouden herfstdagen. We gaan voor krachtige looks, maar zoeken evengoed geborgenheid van zacht breigoed.  We houden van sprekende kleuren maar kiezen ook voor sereniteit. Het mag soms luid zijn. Maar ook pianissimo. We zijn zelfbewust en willen vertrouwen uitstralen, maar voelen ons ook graag geliefd en veilig.  We leven in jaren van onstuitbare digitale vooruitgang, maar koesteren meer dan ooit tradities en beproefde recepten.

Leef voluit de diversiteit van het leven; jouw Tine.B-outfits als trouwe compagnon de route.

KLIK HIER voor een eerste reeks nieuwe outfits.

Gouden randjes

Ik wens dat de zomertijd voor jou dagen met gouden randjes mag brengen. Op vakantie, of gewoon thuis. Met familie, vrienden of buren. Of alleen. In grootse dingen of juist hele kleine.

Dagen van verwondering en rust. Dagen van genieten en ontspanning. Dagen met veel tijd om tijd te verliezen.

Wij trekken naar JUDE.

Ons kleinzoontje.

Geboren op 22 december ’22. Hij woont met zijn ouders in Uluwatu op Bali.  Na bijna zeven maanden gaan we voor het eerst echt VOELEN wat het is om Omi&Opi te zijn.  Dat vooruitzicht alleen al is een gouden kader, van pakweg een meter op een meter 🙂

 Liefs,Tine

PS1 : VERLOF van vrijdag 21 juli tot en met maandag 7 augustus ’23.

Ikzelf ben afwezig tot 22 augustus, maar Vicky én Josima zijn er terug voor jou vanaf dinsdag 8 augustus’23, welkom!

PS2 : Straks ook KOFFERS PAKKEN?

Ik geef  je DRIE TIPS die er voor zorgen dat je vlot jouw favoriete stuks inpakt en er ook maximaal plezier aan beleeft, eens ter bestemming, in deze BLOG van 29 juni ’22 (klik).

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief