Skip to main content

ROSEMUNDE in de kijker

blogcover rosemunde moederdag nieuwsbrief damesmode tineb oudenaarde

KLEUR

is hét codewoord van het seizoen en dat valt duidelijk in de smaak. Sinds het verschijnen van onze brochure LENTE-ZOMER22 bruist het in de winkel van gezellige drukte en blije gezichten. Hoe fijn is het om weer voluit samen aan de slag te kunnen gaan voor een gelegenheid, een vakantie, een frisse update van de voorjaarsgarderobe, of gewoon uit zin naar iets nieuws. Blossom-up! was onze uitnodiging, en of jullie hierop in gaan.

De mooie maand mei komt eraan en daarom strooi ik er nog wat extra kleur overheen. Met de TOPS van het Deense label Rosemunde, meer bepaald. De meeste onder jullie kennen en dragen ze intussen; onze tops met smalle of brede bretel in een bijzonder aangename  samenstelling van 70% zijde & 30% katoen. Vrouwelijk met een fijn kantboordje, naadloos en ultra-elastisch voor maximaal draagcomfort.  Rosemunde zorgt voor dat  vleugje –verborgen- elegantie onder je bovenkleding, geeft een extra laagje warmte, neemt transpiratie op en verhindert doorkijk bij transparante stoffen.

DEZE ZOMER ZIJN DE TOPS VAN ROSEMUNDE ER OOK IN VROLIJKE KLEURTJES!

Hierdoor kan je ze evengoed als gewoon shirt of topje dragen; op een witte pantalon, bermuda of jeans.  Rosemunde bedacht naast de basistops ook enkele leuke variaties, zoals een T-shirt met pofmouwtjes of een off-shouldertop met kant.

Onze negen modellen-klanten kozen er hun favoriete model al uit, nu jij nog! Wat denk je van pastelmint, iris purple, butter yellow, sky blue, bubbelgum pink, …

SUMMER VIBES gegarandeerd als je straks in Rosemunde een uurtje vitamineD opdoet in de zon, een blokje gaat wandelen, of een fietstocht maakt op vakantie.

nieuwsbrief mei rosemunde tops muntgroen tineb damesmode oudenaarde
nieuwsbrief mei rosemunde tops ecru tineb damesmode oudenaarde
nieuwsbrief mei rosemunde tops zachtgeel tineb damesmode oudenaarde

TIP: De tops van Rosemunde doen het ook goed als kadootje.  Als je nog inspiratie zoekt voor Moederdag, dan kan je hiermee scoren.

MUZIEK-BOETIEK in Oudenaarde op 30/4/22

Denk je bij het lezen van voorgaande; “Ik ben er eigenlijk nog niet geraakt…” Dan kan ik alleen maar antwoorden: “C’est le moment!”  Nu hangt er nog een mooie keuze in de winkel, maar die mindert van week tot week.

Nog eens door onze inspiratiefoto’s struinen? Klik hier.  Maar lees vooral ook verder, want er is NOG een reden om snel langs te komen, zaterdag aanstaande bijvoorbeeld. Dan kan je winkelen en tegelijk van een vleugje live muziek genieten.

LOKALE HELDEN

zet op 30/4 overal in Vlaanderen artiesten van eigen bodem in de kijker. Onder de noemer “Muziek Boetiek” zorgt CC De Woeker in Oudenaarde voor een verrassende line-up met optredens in tal van deelnemende zaken.
Ook wij geven met plezier een podium aan talent van bij ons. Kom @Tine.B  zomerse sfeer opsnuiven:

  • van 15u-16u:  flamenco-klanken van het duo “Sonidos del Sur”🌺
  • van 16.30u-17u30 : singer-songwriter Louise Desmet

Een betere setting om een kleurige jurk of nieuwe broek uit te kiezen is niet denkbaar, toch? Wij zetten alvast passende drankjes klaar.  Bienvenido! 💃

Klik HIER voor meer info en het volledige programma in Oudenaarde.

MOEDERDAG op 8 mei ’22

Geef je mama op haar feestdag liever het plezier zelf te kiezen, dan blijft de TINE.B-geschenkbon een goeie keuze.  In samenwerking met BRAX voegen we er graag een extra geschenkje aan toe.

Bij elke GESCHENKBON VOOR MOEDERDAG pakken we gratis ook een elegante rosé THERMOSFLES in of een handige LUNCHBOX ‘Snack to go’.  Jij kiest! (zolang de voorraad strekt)

Brax is niet voor niets geliefd als vlotte broek voor werk en ontspanning.  Inzetten op gezonde voeding en duurzaamheid –ook door een geschenkje- past perfect bij hun DNA.

nieuwsbrief mei moederdag geschenkbon tineb oudenaarde
nieuwsbrief mei22 moederdag geschenkbon lunchbox tineb oudenaarde

Leve de KLEDINGBORSTEL

Wie mij langer kent, die weet het. “Minder maar beter” is een devies dat mij nauw aan het hart ligt. Dat vertaalt zich voor de winkel in het bewust kiezen van mooie stukken bij betrouwbare leveranciers, vervaardigd van degelijke stoffen en met een lange houdbaarheidsfactor. Stukken ook die zich goed laten onderhouden. En nog meer als je een aantal eenvoudige weetjes toepast.  Een ervan is het simpele feit dat kledingstukken af en toe van een flinke borstelstreek houden.

Natuurlijke vezels als wol, kasjmier en katoen hebben als eigenschap dat ze zelfreinigend en vuilafstotend zijn. Dit betekent dat vlekken en kreuken in veel gevallen aan de oppervlakte blijven en niet diep indringen. Enkele borstelstreken volstaan meestal om je kledingstuk na het dragen terug proper te maken of in vorm te brengen.  En dus roep ik het geregeld uit: Leve de kledingborstel!  Zie ook mijn Modeblog van 28 oktober ’21: “3 tips voor makkelijk onderhoud van truien”.

Vaak kreeg ik dan als repliek: “Ja, maar waar kan je nog een degelijke kledingborstel vinden?” En het klopt, met het uitsterven van de drogisterij om de hoek, zijn veel borstels voor huishoudelijk gebruik bijna niet meer te vinden.

Ik besloot daarom zelf op zoek te gaan. En met succes!

In Frankrijk, dicht bij Nantes, is er een familiebedrijf dat al drie generaties lang op ambachtelijke wijze borstels maakt voor divers gebruik.  En ja hoor, de kleerborstel van mijn dromen maakt deel uit van hun assortiment. En vanaf nu ook van mijn assortiment.

nieuwsbrief mei kledingborstel tineb damesmode oudenaarde

De TINE.B-KLEDINGBORSTEL is bij deze een feit: duurzaam gemaakt, goed in de hand door een perfect gevormde rug in zacht beukenhout en vervaardigd van stevig paardenhaar.

Prijs: €23 (en je hebt hem levenslang, voor veel liefdevolle streken op jouw favoriete kledij)

Tenslotte

zijn mijn wandelingen ’s morgens vroeg veranderd van  ‘blokje om op karakter omdat de frisse buitenlucht goed doet (ook in het donker)’, naar een dagelijks feest voor zintuigen, geest en lichaam. Het uitbundige groen, de explosie van bloesems, de zonsopgang, de vogels tegen elkaar op, de geuren en vooral de schitterende kleuren die ik na de koffie opnieuw tegenkom in de winkel; ze zorgen voor het stromen van energie.

Ik wens het ook jou toe.

Liefs, Tine

PS: Zoek je voor Moederdag een hoogst origineel geschenk of wil je je laten verrassen door een bijzonder assortiment?

Breng dan eens een bezoekje aan ARTSPACE by MI.  De Mi staat voor Mieke Galle, ze is een van de modellen-klanten van onze brochure Lente-Zomer22. Mieke is artistiek en bevlogen, vormgeving zit in haar vingers. Maar bovenalles heeft ze een fris oog voor alles wat mooi is.  Eind vorig jaar besloot ze haar dromen en talenten concreet vorm te geven en opende ze de deuren van een eigen zaak.

Midden in de Vlaamse Ardennen, op de Hoge Weg in Kerselare, verwelkomt ze je in een unieke ruimte gevuld met objecten die schoonheid, persoonlijkheid en een stukje magie samenbrengen.  Het gaat stuk voor stuk om duurzame en authentieke voorwerpen geselecteerd bij kunstenaars, vakmensen en mooimakers van bij ons. Mieke helpt je graag bij het kiezen, op maat laten maken en integreren in jouw eigen huissfeer.

“Schoonheid verbindt” is haar credo. Als je in ARTSPACE vertoeft, begrijp je waarom.  Warm aanbevolen!

KLIK voor meer info: Artspace by MI  

Hoge Weg 27, 9700 Oudenaarde  Elke donderdag, vrijdag en zaterdag OPEN van 10u tot 17u.
Ook op afspraak: tel:0032 490 56 76 34 of  mail: mi@artspace.design

artspacebymi oudenaarde tineb damesmode nieuwsbrief
Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief