Skip to main content

De kleur van zand.

Alle tinten van de Rode Stad.

Een zwoele woestijnbries die in de silhouetten speelt.

Marrakech inspireert straks ook jouw zomergaderobe.

3 HOTSPOTS – 3 TRENDS Lente/Zomer20

Reis je mee?

DE SOEKS

Dé bruisende markt in de Medina, het hart van Marrakech. Je vindt er zowat alles bij elkaar wat de stad zo typeert, met in het midden een open plein; Place des Epices.

Alle warme KLEUREN van het nieuwe seizoen zijn hier te vinden: oranje, koraalrood, fuchsia, paprikarood, kruidenkleuren als mosterd & saffraan & kaneel & kurkuma, terracotta-tinten, tabak, oudroze, poederroze, hemelsblauw, kobaltblauw en donkerblauw. Overal goud als ‘sparkling touch’.

Uitbundige bloemdessins vermengen zich met strepen, grafische prints gaan samen met felle kleuren. Kant, authentieke foularddessins, kleine mozaïkpatronen en dégradé’s vervolledigen het aanbod. Lange luchtige jurken, bedrukte pantalons, zwierige rokken. We laten de zomer op ons afkomen met op- en top vrouwelijke looks in viskose-crêpe of zijde of katoen-voile.

HET PARFUMMUSEUM

Dit majestueus paleis in amandelkleurig marmer vormt een oase van geuren in het hart van de Medina. De schitterende mozaïektegels en decoratieve bogen zijn adembenemend. De kleuren veranderen elk uur, naargelang de val van het -bijna altijd schijnende- zonlicht.

Munt is niet alleen het onmisbare ingrediënt voor de met uitstek meeste geliefde drank van het land, de traditionele muntthee. Nergens kan je meer schakeringen van de muntkleur vinden als in de mozaïeken van dit gebouw.

Ontegensprekelijk een bron van inspiratie voor de nieuwe mode die stilaan onze rekken vult. Van heel licht munt tot intens, bijna zeegroen. Wij zijn fan van deze ingetogen, en tegelijk krachtige tinten, vol van energie!

Pittige jurken hier in satijnkatoen, lichte citybroeken en luchtige truien. De zigzagprint vormt een tegenhanger voor de vele toon-op-toon combinaties. TIP: maak een felle mix van munt&koraal en je bekomt 1 van dé toplooks van de zomer.

DE UITGESTREKTE WOESTIJN

Voor de echte sahara is het van Marrakech een 8-tal uren rijden meer zuidwaarts. Richting de Hoge Atlas echter, ben je op drie kwartier in Agafay, beter bekend als de Stone Dessert van Marokko. Schaduwen spelen op deze plek, en stilte. Het is een plaats om te pauzeren, en rust te vinden.

Beige en zand vormen hier de hoofdrol in tal van schakeringen. Af en toe een vleugje zwart erbij, maar vooral wit, heel veel wit!

Koel linnen, fris katoen, grove truien. Doorknoopjurken, losse pantalons, ogenschijnlijk eenvoudige blouses en shirts. Perfect geknipt evenwel en met veel liefde voor details. Krachtige outfits, in alle eenvoud.

Begint het bij jou ook te kriebelen? Dat is de bedoeling! Wij zijn alvast in de ban van ‘Magical Marrakech’…

WELKOM aanstaande donderdag 6/2/20 van 18-20u voor een FIRST VIEW.

Muriel URQUIDI zorgt met haar zalige jazzy stem voor zomerse sferen, ondertussen loodsen wij jou door alle trends Lente/Zomer20. Verschillende eerste leveringen zijn al binnen.
Een feest binnenkort? Volgende week komt ook Lente/Zomer20 van het label NXI eraan. Sinds september een nieuwkomer in ons assortiment, maar nu al één van onze favorieten. Dit Belgische label brengt uitgelezen looks die nét iets meer zijn en toch een hoge draagbaarheidsfactor hebben. Bovendien kunnen tal van stukken in andere kleuren en geheel naar jouw wens op maat gemaakt worden. Lees meer over NXI in onze blog van december: MERK IN DE KIJKER (klik)

Wil je MAGICAL MARRAKECH zelf beleven? Zet dan met stip woensdag 04 maart 20 in jouw agenda.

Samen met SCHOENEN STILETTO(klik) en OPTIEK VAN OMMESLAEGHE(klik), Flo Jewelry, Bloemen Artistic en Brood-en banketbakkerij K. Burez organiseren we voor de 3e keer een FASHION EVENT met 2

modeshows in de Qubus.

Niet te missen! Binnenkort meer hierover.
Een terugblik op onze vorige editie vind je hier Colours of Cuba (klik).

Wij hebben alvast veel zin in dit nieuwe seizoen. Strijk neer in de komende weken en laat je betoveren… TOGETHER WE GO WITH FLOW! Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief