Skip to main content

MAKE-UP your day!

make-up winterwarmte tineb oudenaarde

Het is al langer één van mijn motto’s. Van elke dag iets moois, iets goeds proberen te maken, ook al loopt het niet altijd zoals we willen, giet het de hele dag water en is de berichtgeving verre van positief. Deze keer bedoel ik het ook letterlijk. Voor de komende editie van Winterwarmte hebben we het graag over JOUW DAGELIJKSE MAKE-UP.

Misschien herken je dit:

Jarenlang stak er in mijn make-uptasje: een gekleurde dagcrème, een mascara en een lipgloss. Punt. Tot een lieve vriendin apotheker er mij op wees dat een dagcrème wel degelijk een meerwaarde is voor de verzorging van ons gezicht. Een goeie crème hydrateert de huid, vermindert onzuiverheden en vertraagt huidveroudering en bijgevolg ook vorming van rimpels. Ze bezorgde mij een potje en ik begon trouw te smeren. Met effect! Ik werd fan van mijn dagcrème en ik gebruik nu zelfs ook nachtcrème.  Maar omdat ik toch een licht dagelijks kleurtje wou, zocht en vond ik een foundation. En dat… was alvast een begin van opmaak (zo bleek). Enige tijd later namelijk, leerde ik visagiste Angelique kennen bij onze eerste fotoshoot. Deze pittige jonge dame uit Ronse is gepassioneerd door make-up. Ze hanteert met zwier haar borstels. Het is fascinerend om te zien hoe ze onze modellen~klanten telkens weer natuurlijk laat stralen.  Gaandeweg leerden we ook van haar dat een mooie make-up niet exclusief bij een gelegenheid hoort. Dagelijkse opmaak maakt deel uit van onze uitstraling, zoals ons kapsel dat doet of de outfit die we dragen. Een vleugje make-up aanbrengen is bovendien niet zo ingewikkeld en het tilt je zelfvertrouwen ’s morgens meteen op. Opgemaakt de deur uit gaan  zonder daarom een ‘shminkdoos’ te zijn, het kan!

Dus, waarom niet?

Angelique geeft ook workshops, dus Vicky en ik schreven ons in. Na een boeiende maandagmorgen les en thuis veel oefenen,  kunnen we nu zeggen dat ‘het’ in onze vingers zit. En het is precies deze routine voor dagelijkse opmaak die we tijdens WINTERWARMTE graag met jou willen delen.

#1 Kom onze demo's bijwonen

Angelique is drie dagen bij ons te gast en zal demo’s geven rond “JOUW DAGELIJKSE MAKE-UP IN VIJF STAPPEN”.
Welkom op vrijdag 24/11 tussen 18-21u, zaterdag 25/11 tussen 15u-18u en zondag 26/11 tussen 15u-18u

  • je ziet Angelique live aan het werk bij de opmaak van klanten
  • je kan al je vragen stellen aan de onafhankelijke professional die ze is
  • je krijgt van ons een STAPPENPLAN waarmee je zelf thuis aan de slag kan

Niet te missen, zou ik zeggen. Warm welkom!

Wist je trouwens dat we dit jaar de tiende editie van Winterwarmte vieren? Samen met BLOEMEN ARTISTIC zette ikzelf in 2012 voor het eerst een samenwerking op touw om de maand november met een warme gloed te overgieten. Anno 2023 is Winterwarmte uitgegroeid tot een vaste waarde in onze stad.  Hét uitgelezen moment om het rijke en zorgvuldig geselecteerde aanbod te (her)ontdekken van de vele gedreven handelaars in onze stad, om kennis te maken met hoogstaand vakwerk uit eigen streek. LOKAAL WINKELEN voor de mooiste maand van het jaar, ja toch! Het houdt onze stad vol leven en je krijgt zoveeeeeel meer.

#2 Ontdek de feestcollectie van RIANI

Van MAKE-UP! naar GLAM-UP! het is slechts een kleine stap.

GLAM-UP!  is de titel van de gloednieuwe collectie van RIANI met de prachtige kleur magenta in de hoofdrol. Maar er is ook zwart en zilver. Een subtiele bloemenprint en fluweel. En pailletten, veel pailletten. Kerstfeest in familie, dansen op Oudejaarsavond, een etentje met vrienden, of gewoon ‘in the mood to glam’:  Riani brengt outfits voor elke gelegenheid. Wow-effect gegarandeerd en toch ook doordraagbaar.

Mieke en Veerle kwamen langs, we sloten onze winkeldeur voor 2 uren, en gingen samen met al dat nieuws aan de slag. Er ontstond zowaar een pre-party! Dans je mee met ons?

Wil je meer nieuwe 'SPARKLING OUTFITS" zien? KLIK HIER!

#3 GENIET VAN TWEE BIJZONDERE ACTIES

Winterwarmte kondigt ook het begin aan van een mooie tijd vol cadeautjes.  Twee van onze merken verrassen met een fijne ACTIE die we maar wat graag delen.

LESELLES (klik voor meer info)

Het Belgische label van duurzame sjaals en truien bestaat deze maand 4 jaar. Liesbeth Allaer, de ondernemende dame achter het merk, wil dit vieren met een korting van 10% bij elke aankoop tussen vrijdag 24 november en zaterdag 9 december ’23.

Heb je al lang zin in die prachtige ajourtrui of dacht je aan een kleurige sjaal om iemand blij mee te maken? Dan is dit HET moment!

make-up leselles winterwarmte tineb oudenaarde

ROSEMUNDE (Klik voor meer info)

Nu de herfst zich echt laat voelen, grijpen we weer graag naar de topjes van Rosemunde. Ze vormen een extra laagje zijdezachte warmte dat goed voelt in deze natte en stormachtige dagen.
Ben je aan vernieuwing toe, of wil je deze must-haves ook eens uitproberen?  Kom dan zeker eens langs tijdens Winterwarmte.  Drie dagen lang krijg je bij aankoop van 2 Rosemunde-topjes een korting van 50% op het tweede item.  Twee kopen, anderhalf betalen dus. Het is een unieke kans, mis ze niet!

Kleine tip:  Onze Rosemunde-topjes doen het ook goed als geschenk.

make-up rosemunde tineb winterwarmte damesmode oudenaarde

Inspirerende demo’s met visagiste Angélique, sprankelend nieuwe outfits van Riani én leuke acties bij LesElles en Rosemunde: het zijn drie redenen die tellen, als je het mij vraagt, om dit weekend te komen WINTERWARMEN!

Tot gauw! Liefs, Tine

PS.
En… er is nog een vierde reden: ONZE KERSTETALAGES!

Make-up en glam-up brachten mij op het idee om deze keer boudoir-sfeer te creëren. Denk; zwart, bordeaux, magenta, fluweel, kussens, veren, langharige stoffen, … Een boudoir, volgens wikipedia, was vooral in de achttiende eeuw in Frankrijk populair, als meest elegant ingericht vertrek, waarin de vrouw deze huizes zich in alle rust mooi kon maken. That’s it, toch? 

Ik vond in Veronique Millecam uit Gavere een sparing partner om mijn idee te realiseren. Zij is de creatieve vrouw achter ‘Veronique Millecam Interiors’ (klik voor meer info). Veronique studeerde af als interieurarchitecte aan het St-Lucasinstituut te Gent. Ze is opgegroeid in een wereld van textiel en van kindsbeen af gepassioneerd door stoffen. Een studie als interieurarchitecte was dan ook een natuurlijke keuze. Ze studeerde met glans af aan St-Lucasinstituur te Gent en gaat intussen al vele jaren gedreven haar weg. Interieurs aankleden & sfeer brengen, ze kan het als geen ander.

Kom zelf eens kijken!

make-up veronique millecam winterwarmte kerstetalage tineb oudenaarde
Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief