Skip to main content

Gratis E-Gids: “Koester je lievelingsstuks!”

Het was beloofd. Het is zover. Mijn eerste E-GIDS “Koester jouw favorieten!” is klaar. (En ik ben een beetje trots dat ik zelf door de hele grafische en digitale mallemolen geraakt ben om zover te komen.)

8 bladzijden vol tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij kan je via de KNOP hieronder downloaden op jouw computer. Om op te slaan, digitaal te raadplegen, of uit te printen. Zoals jij wilt.

Het is een onderwerp dat me nauw aan het hart ligt. Minder maar beter kopen, brengt met zich mee dat je mooie en natuurlijke materialen in handen hebt. En die laten zich goed onderhouden, echt wel. Moeilijk is het allemaal niet. Na bijna 30 jaar in de winkel, durf ik te zeggen dat ik de kneepjes van het vak ken. Ik deel ze graag met jou, bij wijze van geschenk.

En ik begin met misschien wel de belangrijkste tip van allemaal (en die staat niet in de gids): mooie materialen goed onderhouden heeft ook met tijd & geduld te maken. ‘Rap een wasje draaien’ kan in veel gevallen perfect, maar als het om mooie stuks gaat, ben je meestal beter af door rustig en doordacht te werk te gaan. Je besteedt extra tijd, maar die win je tienvoudig terug in extra levenstijd van je stuk. (Been there, ik heb ook al een mini-truitje liggen, door nog snel een kasjmier pull in de was te gooien…)

Wat dacht je van een geschenk voor jezelf?

En ondertussen, zitten we in de derde week van de tweede lockdown. Eerlijk gezegd, toen mijn vorige blog ‘de Herfst Helpt!’ op donderdag 29 oktober de deur uitging, was de realiteit van opnieuw een nakende sluiting nog niet tot mij doorgedrongen.

Het moest, dat is duidelijk. Dat het pijn doet, evenzeer. Maar dat geldt voor iedereen voor ons. Er is niemand in deze situatie die niet op de een of andere manier getroffen is. Proberen de kalmte te bewaren, blijft dus meer dan ooit de boodschap.
En dat probeer ik. Elke dag weer. HEAD HIGH, STANDARDS HIGH.

Het is fijn en motiverend te mogen ervaren, dat ook jij dat probeert. Ik heb de voorbije weken alweer kilometers afgelegd om mooie stuks uit de winkel thuis te bezorgen. Omdat een trui in een leuke kleur, een goedzittende jeans, een paar toffe oorbellen, een ultrazachte lingerietop , een warme sjaal met muts, een geschenk voor je vriendin of mama, HELPEN om inderdaad de moraal hoog te houden. Om te blijven doen wat je gewoon bent te doen, wat je graag doet. Dat vleugje trots & vrouwelijkheid moeten we koesteren, toch?

Nu meer dan ooit, als je het mij vraagt.

Laat van je horen!

Meer hoef je niet te doen om onze Tine.B-box thuis te ontvangen.

  • Bel, mail, sms of stuur een messengerbericht en geef aan wat je zoekt. Je kan een groot deel van ons aanbod hier bekijken: COLLECTIE of je laat je door ons verrassen.
  • We gaan voor jou aan de slag in de winkel en verpakken verschillende alternatieven in de Tine.B-box. We leveren aan huis en vanaf dan is het puur genieten.
  • Je past rustig thuis, al dan niet met je man of kinderen als supporters, of met hulp van je vriendin via video-call, theetje erbij, of een aperitiefje. Je kan meteen combinaties uitproberen met je schoenen of andere stuks in je kleerkast. Als je een Yes! hebt, horen we jou graag terug. Wat niet goed is wordt terug opgehaald.
  • Op dat moment bekijken we of er retouches nodig zijn. Ons naai-atelier blijft open en zorgt, zoals steeds, voor de perfecte aanpas van jouw stuks.
  • Eenmaal klaar kan je jouw stuks op afspraak komen halen.
  • 100% feel-good verzekerd! Een geschenk waar je niet alleen jezelf, maar ook je lokale winkel gelukkig mee maakt ;).

November = Winterwarmte?! Euh neen.

Zeven jaar al is de maand november voor mij onlosmakelijk verbonden aan WINTERWARMTE. Elk jaar sinds ik blog worden deze feestelijke dagen met groot plezier in mijn berichten aangekondigd:

Wat mis ik het nu… de voorbereidende bedrijvigheid achter de schermen, de creativiteit die bruist, de dynamiek onder collega’s, de groeiende enthousiaste sfeer in de stad, allemaal in de aanloop naar 1 WONDERLIJK WEEKEND VOL VERWENNERIJ EN FEEL GOOD.

Ikzelf wil het niet laten echter, die verwennerij van onze klanten.

Winterse warmte kan ook in een andere versie.

Gudrun Cottenier van Bloemenschool “DE GROENE VERBEELDING” denkt er precies zo over. Dus we staken de koppen bij elkaar. Op veilige afstand, wel te verstaan. Er is de voorbije dagen gebeld, geface-timed, gezoomd en gemaild. We zetten samen iets op stapel dat je begin december mag verwachten. Wordt vervolgd… Zorg vooral dat je de volgende blog niet mist!

Samen sterk.

Samenwerken met collega’s kan ik ook niet laten, zelfs al zijn onze deuren dicht. In mijn KERST-ETALAGE die straks wordt opgebouwd spelen deze keer 3 jonge Oudenaardse talenten een hoofdrol:

  • Laura Van Poucke, creatieve duizendpoot, die je ongetwijfeld nog kent van de ‘Mooie Woorden’ die ze in het voorjaar overal in onze stad neerschreef (lees erover in mijn blog van 10 april 20)
  • Tijl De Meulemeester, gepassioneerd fotograaf
  • An-Sofie De Staercke, grafisch ontwerpster

Benieuwd? volg onze Facebookpagina en Instagramaccount.

Maar vooral, KOM SNEL ZELF EENS KIJKEN! En je mag natuurlijk ook binnen komen, eens onze deur terug open mag.

Er ligt alvast een geschenk klaar! (Het mooie resultaat van een meer dan geslaagde samenwerking tussen An-Sofie en Laura, wij zijn er blij mee).

Warme groet en goeie moed,

Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief