Skip to main content

De lente weet het niet en barst -onverstoord- in 100 kleuren open!

Op zaterdag thuis zijn, en een tuin treffen die weelderig tot bloei komt… het was voor mij een ongeziene ervaring en tegelijk een eerste moment van rust na de voorbije weken.

Van volle goesting om aan het Lente/Zomerseizoen te beginnen en enthousiasme over de nieuwe collecties, over gedrevenheid met collega’s om een FASHION EVENT te brengen, naar verbijstering over een plotse en onmiddellijke sluiting van bijna alle zelfstandigen & horeca in onze stad, het land, Europa.

Tegelijk met het besef dat deze sluiting verantwoord en noodzakelijk is om erger te voorkomen. Want gezondheid, gaat boven alles.

‘Onwezenlijk’, is misschien nog het beste woord om de mix van gevoelens van de voorbije dagen te beschrijven.

En daarom, was het onmogelijk op deze zaterdag niet aan Tine.B te denken en zag ik in de bloemenpracht van onze tuin ook links naar LENTE-OUTFITS voorgesteld tijdens onze modeshows van 4 maart.

Links die ik vandaag graag met jou deel.

Bij wijze van HOOP, MOED & INSPIRATIE!

Klik HIER voor alle catwalkfoto’s.

Ik hoop oprecht

dat alles goed gaat met jou, jouw gezin, familie en vrienden. Met z’n allen beleven we in deze prille lente, een tijd die niemand ooit eerder heeft meegemaakt. Iedereen wordt geraakt op de een of andere manier.

SAMEN, evenwel, komen we hierdoor! Met geduld en moed. Door goed voor elkaar te zorgen, de regels te respecteren en vooral; positief te blijven!

Laat ons VERBONDEN blijven ook. Als je een vraag of een suggestie heb, stuur ze ons! Kan ik iets voor jou betekenen? Stuur het per mail via tine@tineb.be of per messenger, of in de antwoordbalk onderaan dit bericht.

Of heb je meer zin in een babbel? Graag! Ik zal met plezier luisteren als je belt naar 0478/49.43.12.

Veel positiviteit

tijdens “Joy of Flavours”, ons FASHION EVENT in de Qubus op 4/3/20 samen met Schoenen Stiletto, Optiek Van Ommeslaeghe, Flo Jewelry, Bloemen Artistic en Bakkerij Burez. Zalig was het jullie mee te mogen nemen in de magische sfeer van Marrakech. Wat waren we fier op onze modellen/klanten! Mieke, Vanessa, Joke, Joy, Marieke, Griet, Stefanie, Katrien, Veerle straalden op de catwalk.

Dank aan iedereen die erbij was. Jullie enthousiaste aanwezigheid en feedback was hartverwarmend. We koesteren ook die positiviteit!

Het is onze kracht om door te gaan, dag per dag.

Want hoe dat zal gaan, dat weten we niet. En zo voor de hand liggend, als soms lijkt op TV is het evenmin. Tine.B is geen winkel met een webshop. En dat is een bewuste keuze. Want onze winkel; dat zijn wijzelf.

  • Met onze artikelen, die we met liefde gekozen hebben. Op mooie kwaliteiten, goeie pasvorm, lange houdbaarheid of omdat ze gemaakt zijn door al even gedreven mensen als wij zelf. Vaak ook kleinschalig, vaak ook Belgisch. Soms gekozen, al met bepaalde klanten in gedachten.

 

  • Met een zorgvuldige studie voorafgaand; door beurzen te bezoeken, vakbladen te lezen, en af te wegen hoe we de trends zullen vertalen naar jouw smaak. Omdat we ze kennen, die smaak. En onthouden wat klanten de vorige jaren bij ons kochten en er altijd over waken dat nieuwe stukken daar mee kunnen gecombineerd worden.

 

  • Met ons oog voor retouches, om met kleine ingrepen kledingstukken nog beter te maken, perfect op jou te doen passen. Of om stukken tijdens het dragen, te herstellen waar nodig.

 

  • Met onze goesting om van een gelegenheid echt een feest te maken door een outfit waarin je straalt. Met ons plezier in dit vak (onverminderd sinds 1991) en het geduld om te blijven zoeken tot jij zegt, “dat is het!”.

 

  • Met onze flexibele uren, laatavondwinkelen op donderdag, of op afspraak. In ruime paskamers, altijd met een babbel erbij, en een koffie. Zoveel klanten zijn ondertussen een stukje familie geworden. Soms gaat het ook over de kinderen of de gezondheid.

 

Vandaag is niets van dit alles mogelijk. Ook niet door enkele muiskliks te vervangen. Ik begrijp bovendien dat in deze vreemde tijden ‘kledij’ niet bovenaan het lijstje staat.

Mijn oproep daarom

-voor als we hier over enkele weken DOOR zijn, en ik hoop allemaal gezond en wel- is eenvoudig :   KOM TERUG !

KOM TERUG bij Tine.B en al mijn collega’s in Oudenaarde. Geniet daarna van een lekker gerecht of een glas wijn op een terras. We zullen elkaar HARD NODIG hebben om onze zaken, onze stad Oudenaarde terug tot leven te brengen.

#winkelhier (nu meer dan ooit)

Warme groet, Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief