Skip to main content

Laatste week SOLDEN!

Nieuwe kortingen: -35% wordt -50%, -50% wordt -70%

Onze tweede afprijzing gaat in vanaf donderdag 22 juni ’21.  Geeft de zon jou zin om toch voor dat ene jurkje te gaan? Wil je nog enkele extra shirts inpakken? Of gewoon jezelf verwennen nu je eindelijk in vakantie-modus bent?

Doe het dan NU! Er hangt nog moois in onze rekken, aan de mooiste prijzen ooit. Zaterdag 31 juli is de laatste dag van de solden. Alsook de laatste dag dat we open zijn voor ons verlof. Dan bergen wij Lente-Zomer definitief op om plaats te maken voor het nieuwe seizoen.

VERLOF van dinsdag 3 tot en met maandag 9 augustus ’21.

Pas geleverd : NXI

Stilaan komen de eerste leveringen voor het nieuwe seizoen binnen. Het Belgische merk NXI als eerste.

En dat is geen toeval.  Met NXI werken wij immers samen voor meer geklede outfits. Het is al enkele weken voelbaar in de winkel: “mooie momenten vieren” wordt niet langer uitgesteld. Met een gewijzigde aanpak soms of in een kleinere versie dan aanvankelijk gedacht; maar één ding is zeker: feesten staan terug met stip in veel agenda’s.  En daar hoort iets moois bij!

NXI is de prêt-à-porter collectie van het huis ONI ONIK. Dit is een familiebedrijf in Oostnieuwkerke dat al jaren aan de top staat van de Belgische bruids- en avondmode. Alle collecties worden ter plaatse in het eigen atelier geproduceerd. Hierdoor slagen zij er in snel op de vraag in te spelen. De nieuwe collectie is klein maar sprankelend met prachtige outfits die perfect zijn voor elke speciale gelegenheid. Nu meteen en in het najaar.

  • HET KLEURENPALLET: saliegroen, poederroze en zacht camel.
  • DE STOFFEN: visgraat, gesatineerd linnen en taft.
  • DE MODELLEN: knoopblouses, lange cirkelrokken, pittige tops, zwierige jurken.

En zoals steeds bij NXI kan je ook jouw outfit volledig naar wens laten maken. Wil je de rok korter? De jurk liever in de andere kleur? Een korte mouw in plaats van een 3/4 mouw? Komt in orde!

Ontdek hieronder een first view:

nxi feestkledij tineb oudenaarde
nxi feestkledij tineb oudenaarde
nxi feestkledij tineb oudenaarde

Nieuwe trends HERFST-WINTER '21

Ik weet het, we willen nu met z’n allen volop van de zomer genieten. En toch, naast NXI worden stilaan ook de nieuwe collecties van onze andere merken geleverd.  En dan kriebelt het om  te ontdekken wat het volgende seizoen zal brengen. Ook bij klanten die in de winkel zijn terwijl we de dozen openen.  Daarom lonken we al (heel even) naar het najaar…

Codewoorden voor HERFST-WINTER ’21 zijn :  COSY – CHIC – COOL – CASUAL 

Het nieuwe seizoen is hoopvol & optimistisch en zet JOUW GOED GEVOEL centraal.  Tegenstellingen zorgen voor een boeiende mix. Veel draait om texturen, kleuren, volumes en comfort.

Ik heb deze week terug INSPIRATIEBORDEN (of moodboards) gemaakt van het aanbod dat ik voor jou koos. Die geven meteen een overzicht van de nieuwste trends & kleuren. Ik deel ze graag in deze blog, bij wijze van tipje van de sluier.  Kijk je mee?

SILENT

moodboard herfst-winter21 tineb

Helemaal stil, ingetogen, minimalistisch, winterwit, monochroom, klare lijnen, grijstonen, koele pastels, comfort, wol, mohair, structuren, de debardeur als ‘must-have’, lange tricot, strepen, franjes, pufferjassen, …

GROUNDED

moodboard herfst-winter21 tineb

Met de natuur verbonden, vol vertrouwen, gevoelig, warme kleuren, vintage, tweed, ruiten, fluweel, jeans, leder & eco-leder, authentiek, oversized hemden, flared broeken, …

PLAYFUL

moodboard herfst-winter21 tineb

Kleurig, fantasierijk, opgekleed, ribfluweel, liefde voor details, handgebreid tricot, wijdvallende pantalons,  levendige prints, colour-blocking, chic, vrouwelijk, uitgesproken, persoonlijk, …

Benieuwd wat jij ervan vindt! Laat jouw reactie na onderaan deze blog . Je kan daar de feedback-balk vinden van vroeger, weet je nog? Die zit nu enigszins verstopt, niettemin vind ik jouw mening belangrijk. Ik ga er graag mee aan de slag.

Onze WIN-ACTIE loopt nog tot eind augustus

Om te eindigen breng ik onze WIN-actie nog eens in herinnering.  Eindelijk zon & zomer, dat betekent geen excuus meer om je outfit of favoriete stukken niet te dragen.  Gewoon doen en laat maar komen, die foto’s!

Neem een selfie, post die op instagram of facebook en tag ons. Of vraag je man, vriendin of dochter jou te fotograferen en stuur ons je foto per mail of messenger. Ik reserveer maar wat graag een plaatsje op mijn website (neem een kijkje op onze pagina ‘Tevreden Klanten’) en ruimte op mijn instagram-feed voor blije, zonnige, tevreden klanten.  Het gaat niet om de perfecte pose, het gaat om je natuurlijke stralende zelf! (En uiteraard kan dat ook met stuks die je in solden uitkoos).

Een onschuldige hand trekt straks én eind augustus nog twee klanten die een aankoopbon van €25 winnen.

De prachtige  beelden van Joke, Gerda en Bernadette wil ik alvast in deze blog delen.  Echt blij worden wij van deze foto’s! Staat straks die van jou er ook bij?

Zijn reeds in de prijzen gevallen: 

Inge Van Cauwenberghe en Johanna Braeckman (uit de foto’s van APRIL)

Martine Opsomer en Lieve Penninck (uit de foto’s van MEI)

Els Ryssaert en Marijke Decavele (uit de foto’s van JUNI)

Tijd voor rust

Want dat is wat ik jou wens.

Dat je in deze -toch nog niet evidente zomer- tussen vertrekken en niet vertrekken, tussen tests en annulaties, vooral RUST mag vinden. Door niets te doen of juist veel te doen, het heeft geen belang.  Als je je hoofd maar eens leeg maakt, zo leeg mogelijk. Want daarna, gaat alles zoveel beter. Echt waar!

Het is ook ons plan, tussen solden, nieuwe Herfst-Winter’21  en aankopen Lente-Zomer’22.

Zomerse groet, Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief