Skip to main content

Kerstkrant-downloadknop

Voor een keer is de download-knop in mijn blogpost belangrijker dan het bericht zelf.

Het was reeds aangekondigd; in november zou ik aan de slag gaan met Gudrun Cottenier, van bloemenschool De Groene Verbeelding in Mater. Met beperkte middelen maar met grote goesting hebben we de KERSTKRANT 2020 gerealiseerd, bij wijze van creatief experiment.

In de eerste plaats om onze klanten te danken voor de onvoorwaardelijke trouw en steun die we sinds maart mogen ervaren, maar ook omdat we ideeën en inspiratie willen aanreiken. In de laatste weken van dit onwaarschijnlijke jaar is er immers zoveel wat WEL kan en precies daar willen wij met onze Kerstkrant op focussen. Meer dan ooit tevoren is december de moeite waard. We hopen dat we jou met de 28 bladzijdes in bijlage kunnen overtuigen en beloven een goed gevoel als bonus!

Warme groet, alles komt goed,

Tine & Gudrun

PS1: Door op bovenstaande downloadknop te klikken kan je onze Kerstkrant digitaal bekijken, zo vaak je wilt, op computer, tablet of gsm. Je kan de pdf opslaan of printen. Heb je toch liever een gedrukte versie in handen? We bieden een beperkte oplage aan in de winkel tegen kostprijs (€5).

PS2: Wil je graag een vriendin, zus of buurvrouw met onze Kerstkrant 2020 verrassen? Stuur haar mailadres naar tine@tineb.be en we mailen met een plezier een exemplaar door.

PS3: Noteer onze bijzondere openingsuren voor de komende weken: OPEN OP

  • ZONDAGEN 13/12, 20/12, 27/12 van 14u-18u
  • DONDERDAGAVOND tot 20u
  • de middag, elke vrijdag en zaterdag
  • donderdag 24/12 van 9u30-16u (dag voor Kerst)
  • donderdag 31/12 van 9u30-16u (Oudejaarsdag)
Kom je liever op AFSPRAAK? Dat kan! We spreken een moment af en sluiten een half uur de deur. De winkel is dan voor jou alleen. Zo kan je rustig en extra veilig passen. Evenzeer vrijblijvend uiteraard. Bel hiervoor Tine op 055/31.22.17.
Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief