Skip to main content

KERST ALS VOORHEEN.

winterwarmte riani tineb damesmode

Na twee ondenkbare jaren is de betekenis van deze woorden waardevoller dan ooit. Ik voel het in de winkel: het verlangen is groot om terug te grijpen naar tradities en gebruiken, naar een kersttijd die ons vertrouwd is en -dat is nu wel gebleken- zoals we die het liefst beleven.

Ook wij geven toe aan die geweldige zin om er deze keer opnieuw echt werk van te maken: outfits, pakjes, menu, versiering, … Wij halen, heel graag, alles uit de kast om het hernieuwde samenzijn voluit te vieren! Jij ook?

Laat ons maar meteen beginnen…

Kom jij volgend weekend ook Winterwarmen in Oudenaarde?

Met deze negende editie is WINTERWARMTE uitgegroeid tot een hartverwarmende traditie in Oudenaarde.
Breng op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november’22 een bezoekje aan meer dan vijftig ondernemers die drie dagen lang de deuren wijd open zetten. Overal gezelligheid troef. Huifkarren, muziek en een binnenstad gehuld in authentieke kerstsfeer.

Het is hét uitgelezen moment om het rijke en zorgvuldig geselecteerde aanbod te (her)ontdekken van de vele gepassioneerde handelaars in onze stad, om kennis te maken met hoogstaand vakwerk uit eigen streek. SAMEN LOKAAL voor de mooiste maand van het jaar? Doen!

Warm welkom op vrijdag 25/11 van 9u30-21u doorlopend, zaterdag 26/11 van 9u30-18u doorlopend, zondag 27/11 van 14u-18u.

Uiteraard doen wij ook mee, en hoe! Ontdek hieronder vijf redenen waarom je WINTERWARMTE @tine.b niet wilt missen.

#1 De derde editie van onze KERSTBROCHURE is vers van de pers

We streken eind oktober met een kleine crew neer in VERDUYN GALLERY. 

Gastvrouw Stefanie creëert er sinds 2018 een adembenemende plek waar kunst, natuur en rust elkaar vinden in de schaduw van het kerkje van Moregem. Het zicht is adembenemend, de verschillende gebouwen -die authentiek zijn gerestaureerd- vleien zich net niet tegen elkaar aan in een perfecte harmonie. Een organisch aangelegde tuin, met oude Engelse rozen in een glansrol, laat het geheel als het ware opgaan in het groen. Tussen haar B&B ‘Room to Breathe’ enerzijds en de Kunstgalerij anderzijds heerst een boeiende synergie. Rusten, voelen, beleven, dromen en proeven zijn de sleutelwoorden.

Stefanie opent niet alleen haar deuren, maar ook haar hart. Je bent hier welkom om te connecteren; met jezelf en met anderen, met natuur en cultuur. Het was een beleving voor alle zintuigen om bij haar een fotoshoot op te zetten.

winterwarmte verduyn gallery tineb damesmode oudenaarde

We laten jou in onze KERSTBROCHURE maar wat graag van het resultaat genieten.  Vandaag rolt in een beperkte oplage een glanzend boekje van de persen. Twintig bladzijdes vol inspiratie.

Deze brochure gaat niet op de post maar  is ons geschenk voor jou tijdens Winterwarmte.  We nemen met plezier de tijd om jou de brochure persoonlijk te overhandigen. Een praatje erbij en … een koekje! Want als het over kersttradties gaat, dan horen daar ten huize Bodyn steevast ‘lukken’ bij. Al meer dan dertig jaar. Uitzonderlijk bak ik ze al deze week; om jou te laten proeven. En het recept? Vind je in de brochure (aja!)

#2 RIANI : It’s time to sparkle!

Wij zetten RIANI in de kijker, een Duitse collectie voor de moderne en zelfbewuste vrouw die actief in het leven staat. Dat vertaalt zich in sprekende looks en een perfecte pasvorm van maat 36 tem maat 48.

Smaragdgroen is de hoofdkleur van een gloednieuw thema dat in onze rekken hangt. Bruisend en met voor elk wat wils. Er is een swingende A-lijnjurk, een krachtige pantalon. Er zijn pailletten en prints maar ook ‘the little black dress’.

Een kerstfeest in familie, dansen op Oudejaarsavond, een etentje met vrienden, of gewoon zin om je op te kleden? Riani brengt een outfit voor elke gelegenheid. Wow-effect gegarandeerd.

En het leuke is, het zijn allemaal stuks waarmee je moeiteloos het voorjaar instapt. Groen is straks op en top trending.

Hieronder al een tipje van de sluier. Kom langs tijdens Winterwarmte om zoveel je wilt zelf te passen.

winterwarmte 22 riani kerst tineb damesmode oudenaarde

#3 NXI, Oni Onik | #4 FLO Jewelry

MAG HET IETS MEER ZIJN?

De outfits van NXI by OniOnik en de juwelen van Flo Jewelry, beide 100% Belgisch vakmanschap, toveren je om tot je meest stralende zelf. Een sneakpeak kan je hieronder vinden. Je ontdekt alle feestelijke items in onze etalages, in de winkel én in onze brochure. 

  • En ook HIER (op onze site).
  • Heb je straks in het voorjaar of komende zomer een bijzondere gelegenheid? Kijk HIER alvast voor een terugblik op ZOMER22.
winterwarmte 22 NXI feest kerst tineb damesmode oudenaarde

NXI

is de ‘ready-to-wear collectie’ van het huis ONI ONIK. Dit is een familiebedrijf in Oostnieuwkerke dat al jaren aan de top staat van de bruids- en avondmode. Alles wordt in het eigen atelier geproduceerd. Met de lijn NXI wil het bedrijf inspelen op de huidige vraag naar ‘casual chic’. Dit vertaalt zich in feestelijke maar tegelijk draagbare outfits. Om te stralen op een bijzondere gelegenheid maar evengoed voor een gewoon avondje uit.

Wist jij dat je alle stuks van NXI kan personaliseren? Heb je de rok liever korter of de top in een andere kleur? Het kan. Wij gaan eerst met jou aan de slag in de paskamer. Vervolgens maakt NXI met zorg de feesttenue van je dromen.

FLO JEWELRY

is al meer dan tien jaar onze huisleverancier voor handgemaakte juwelen.

Ontwerpster Leen Snoeck is zelf gevestigd in onze eigen Vlaamse Ardennen maar heeft een grote voorliefde voor Italiaanse materialen. De gekleurde facetkralen in diverse groottes zijn één van Leens favoriete elementen. Ze gaat die persoonlijk uitkiezen bij kleine glasateliers op het eiland Murano. De filigranen, sierelementen, parels en grotere kralen selecteert ze dan weer bij leveranciers in en rond Milaan. Het resultaat zijn handgemaakte en unieke juwelen vol kleur en levenslust.

Heb je iets specifieks in gedachten? Ook maatwerk is mogelijk. Samen met Leen zetten we jouw wensen om in een persoonlijk juweel.

winterwarmte Flo Jewelry oorhangers tineb damesmode oudenaarde
winterwarmte Flo Jewelry oorhangers tineb damesmode oudenaarde
winterwarmte Flo Jewelry oorhangers tineb damesmode oudenaarde

TIP1: Oorhangers van Flo zijn ook geliefd als geschenkje. Je geeft al een sprankelend doosje vanaf €35 en er is keus, veel keus! 

TIP2:  Speciaal voor Winterwarmte zet Leen Snoeck een leuke WIN-actie op touw. Als je vrijdag, zaterdag of zondag langskomt kan je met een hele kleine moeite kans maken op een prachtig HALSJUWEEL, door Leen gecreëerd. Zondagavond om 19u trekken we de winnaar. Wie weet ben jij de gelukkige!

#5 ROSEMUNDE: Een warme gloed voor elke dag.

De tops van het Deense merk ROSEMUNDE zijn pareltjes van discrete luxe. Gemaakt uit streelzachte zijde & katoen, afgewerkt met fijne kant. Naadloos en perfect passend; een feest om te dragen én om te geven. Kom alle modellen ontdekken en geniet elke dag van dat extra laagje warmte & vrouwelijkheid. Of geef het als geschenk aan wie jou lief is.

Verkrijgbaar van maat 36 tem maat 44. Vanaf €49.

winterwarmte 22 kerst rosemunde tineb damesmode oudenaarde

Warm welkom, tijdens Winterwarmte, maar ook elke andere dag in december.

Het is onze wens dat de kersttijd geluk mag brengen. Klein geluk als dat van een zelfgebakken koekje, af en toe ook momenten van groot geluk.

Lieve groet, Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief