Skip to main content

Degenen onder jullie die in Oudenaarde centrum wonen, of daar in de voorbij dagen tijdens het wandelden of fietsen voorbijkwamen, hebben ze beslist opgemerkt:

MOOIE WOORDEN

die in de stad zijn neergeschreven, op onverwachte plaatsen en verborgen hoekjes.

Ze zijn van Laura Van Poucke, 24 jaar, trotse Oudenaardist en eeuwige optimist. Gewapend met alleen maar een krijt gaat Laura op pad. Kris-kras laat ze mooie woorden na. Om lichtpuntjes te zijn voor een toevallige wandelaar.
Het is haar manier om liefde te strooien nu het fysiek niet meer kan. “Alles komt goed!” zegt Laura.

Zij wil niets liever dan dat haar poëzie een glimlach op gezichten tovert. En wijd verspreid wordt (dat mag!).
Daar wil ik in deze blog met plezier toe bijdragen. Zelf kan ik geen mooiere woorden vinden, om nu moed en hoop te brengen. Dankjewel Laura!

Hoe gaat het?

We zijn met z’n allen goed bezig en moeten dit nog even volhouden. Het Paasweekend staat voor de deur, er is volop zon beloofd. We wensen dat het een fijn weekend mag worden! We zijn ondertussen allemaal creatief in het verspreiden van liefde op afstand. Laat ons hier vooral op inzetten de komende dagen.

Mooie woorden

werden mij toegestuurd door Veerle. Een klant die de voorbije week JA! zei tegen de TINE.B-BOX die wij op 29 maart in onze vorige nieuwsbrief voorstelden (klik HIER om nog eens te lezen).

De TINE.B-BOX kan ik heel warm aanbevelen voor wie ‘quality time’ met haar ‘besties’ mist en in de aanloop naar de lente snakt naar wat ‘retail therapy’ 😉. Naar aanleiding van mijn gevarieerde verrassingsbox van Tine B. heb ik daarnet gezellig kunnen 🛍🛍🛍 met mijn dochter, via Skype: ik in Oudenaarde 👗👚👗met de woonkamer als catwalk, zij in Leuven met haar kritische blik en goede smaak. Dan een telefoontje naar Tine Ballekens voor wat overleg en professioneel advies. Tine bezorgt nog een paar extra stukken in andere maatjes. Dan plaats ik mijn bestelling en wat ik niet koop, stuur ik terug. Binnen de week zit ik hier in het nieuw 😊. Gaat heel vlot, echt super dienstverlening! En veilig, elk vanuit het eigen kot 😷! ‘t Deed deugd, het verzet de zinnen én je doet een plezier aan je ‘winkelhier’. Zeker doen dus als je er zin in hebt!

Hoe fijn was het om in de voorbije weken, klanten als Veerle THUIS blij te kunnen maken met de TINE.B-BOX!

“Een verrassingsoutfit voor Pasen, een bloes in een nieuwe kleur, jurkjes gezien op de modeshow, oorhangers voor dochterlief, een jeans voor de ‘home-office’ of een linnen jurk voor betere tijden…” We hebben de laatste dagen zowat alles verpakt, verstuurd of (veilig) thuis bezorgd. Daarmee konden we in deze onwezenlijke tijd toch een beetje blijven doen, wat we het liefste doen: klanten mooi maken, zorgen voor dat goed gevoel.

Grote DANKJEWEL aan iedereen voor de talloze blijken van steun en vertrouwen. #winkelhier #numeerdanooit

Wil je graag dat er ook een TINE.B-BOX jouw richting uitkomt? Mail (tine@tineb.be) of bel (0478/49.43.12.) en we maken er met plezier werk van.

ONZE ETALAGES:

daar blijven we ook werk van maken. De meesten onder jullie kunnen ze momenteel niet komen bekijken, daarom brengen wij ze graag bij jou.

Laat je inspireren!

Maar vooral, draag verder zorg voor elkaar. Maak er een mooi Paasweekend van!

Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief