Skip to main content

Liefde voor details zit in mijn genen.

Wie mij kent weet dat ik terug naar de strijktafel loop als een valse plooi je bloes ontsiert bij ophaling.  Dat geen moeite teveel is om een juweel te vinden waarvan de parels precies de kleur hebben van jouw jurk. Dat 1 cm korter soms echt beter is (en dat we dat met plezier uitvoeren in ons atelier).

Details maken het verschil

tussen OK en HELEMAAL OK!   Dat is zo in onze aanpak,  dat is ook zo bij het kiezen van onze collecties. Tijdens het struinen op beurzen en in showrooms  gaan we steeds op zoek naar collecties die net iets meer hebben, die bekoren door bijzondere details.  Zo was het Deense merk  “GUSTAV” (klik om meer te lezen in onze blog van 28 juli ’16 ) dit najaar een nieuwe vondst.  Meteen veelbelovend en ook door onze klanten  met enthousiasme onthaald.

Lente/Zomer 17 van dit merk is zo mogelijk nog verrassender en past helemaal in de trend “SUPER PURE”. We hebben prachtige stukken geselecteerd in tinten zachtroze, indigoblauw en zandbeige. Het zijn stuk voor  stuk parels met een bijzondere afwerking.

Waarom “SUPER PURE” een van dé trends is van dit seizoen. (*)

SUPER PURE is vooral Scandinavisch (=lees minimalistisch) geïnspireerd en staat voor een  boeiende mix van ingetogen kleuren, sprekende stoffen en cleane prints. Het is echter meer dan een trend; het is een stijl. Een PURE STIJL die ook wij een warm hart toedragen.

De fashion-factor is immers ondergeschikt aan de uitstraling&kracht van elk stuk op zich.  Het gaat om discrete luxe voor lievelingsstukken die langer dan 1 seizoen meegaan.

De “SUPER PURE” vrouw verstaat de kunst telkens weer anders te combineren, volgens haar stemming van de dag of  de gelegenheid. Trouw aan deze stijl resulteert door de seizoenen heen in een rijke kleerkast waar alles bij elkaar past.

Nu de dagen stilaan beginnen te “lengen”  (wat hou ik van deze ouderwetse uitdrukking…! ), laten we graag al iets zien van wat we zo meteen van GUSTAV zullen uitpakken… INSTANT LENTE-GEVOEL verzekerd !

KEY-PIECE  : nudekleurige BLOES in kant

KEY-PIECE : BOMBERJASJE in brokaatstof

KEY-PIECE : VEST in structuurbreiwerk

(*) Blijf ons volgen, binnenkort krijg je het volledige trendrapport LENTE/ZOMER 17 te lezen.

(**) Zet nu al een stip in jouw agenda :

onze MODESHOWS zijn op DONDERDAG 9 maart ’17, om 14u30, of om 20u.
Daar wil je toch bij zijn?

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief