Skip to main content

Mode heeft een eigen ritme. Er zijn de seizoenen Lente/Zomer en Herfst/Winter.  Maar wat in de winkel komt moet eerst besteld worden en vervolgens geproduceerd. Dat vraagt een strakke timing. Hierdoor komt het dat wij 2 keer per jaar een aantal weken met 3 SEIZOENEN TEGELIJK bezig zijn.

Deze periode is ‘right now’  en  je zal meteen begrijpen wat ik bedoel.
Herfst/Winter’16 is bijna afgelopen, we bedienen op de valreep klanten die nog solden willen scoren. Lente/Zomer’17 komt volop binnen, de winkel raakt steeds meer in lente-stemming (en wij ook) !

En ondertussen… kopen we Herfst/Winter’17 aan in de respectievelijke showrooms van onze merken. Het seizoen aankopen dat je net beëindigd hebt, is op zich een goeie zaak. Ervaringen van de vorige selectie liggen nog vers in het geheugen.  Anderzijds is het belangrijk om elke keer weer ‘from scratch’ te beginnen.  Mode is dynamisch en wordt bepaald door trends. Opnieuw kopen wat  goed in de smaak viel is niet altijd een goed idee. De kunst is net  je in te leven, open te staan voor nieuwigheden&stromingen en je buikgevoel te volgen.

En soms… komt er iets onverwachts.

Wie ons al  langer volgt, weet dat mijn man Geert aan ‘de andere kant van de mode’ werkzaam is en een agentuur beheert met Italiaanse merken (=Tine.B is een van zijn klanten). Lees meer hierover op de blog van 23 november ’16, Tine.B & Italië.

Zo waren we vorige week samen in Carpi, een aardig stadje vlakbij Verona, voor de voorstelling Herfst/Winter’17 van een nieuw merk in zijn aanbod.  Geert is overtuigd dat “Anna Rachele” -want zo heet het merk, ook iets voor Tine.B kan zijn, dus ik mag mee ;-).

Een kijkje achter de schermen van een inspirerende én vruchtbare dag :

* De collectie wordt PER KLEURENGROEP gepresenteerd.

(ik was meteen weg van dit thema in tinten roze met grafisch bloemmotief… wie nog?)

Ons besluit bij een buffet met oa heerlijke Parmigiano Reggiano (de echte): WOW!

ANNA RACHELE is op&top Italiaans, vrouwelijk, licht en elegant! Schitterende kleuren, bijzondere prints, mooie stoffen en een verfijnde afwerking : inderdaad helemaal een label voor Tine.B.  Blij met deze dag, blij met deze aanwinst.

En omdat ik een goeie band heb met de agent :-)… komt het voor elkaar dat er STRAKS AL enkele stukken Anna Rachele LENTE/ZOMER’17 in onze rekken zullen hangen… Ik kijk er al naar uit, jij?

PS natuurlijk ook te zien op onze MODESHOWS van 9 maart ’17, kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief