Skip to main content

Welkom

week van de stenen winkel oudenaarde

 Een feestje komt eraan!

Zet met stip in jouw agenda; van dinsdag 9 tem zaterdag 13 mei ’23 nemen wij deel aan de “Week van de Stenen Winkel”.

Ik zie jouw rechterwenkbrauw licht omhoog gaan: “Deuh? Stenen winkel?” Daarom verklaar ik me nader: met Stenen Winkel wordt niets anders dan de fysieke winkel bedoeld. Zo eentje waar de bel rinkelt als je de deur opent. Waar onmiddellijk ‘welkom’ klinkt eens je binnen bent.

En dat is lang niet het enige verschil tussen een winkel als de mijne en de online-winkels die ondertussen deel zijn gaan uitmaken van het geheel.  In de dagelijkse contacten op de fysieke winkelvloer bruist het immers van de toegevoegde waarde. Denk maar aan hulp bij het kiezen, aanpassen, herstellen, onderhoud, een leuke babbel, een kopje koffie, speciaal voor jou bestellen, makkelijk ruilen, maatwerk, versturen, een assortiment dat aansluit bij de vraag, tips, advies, vakkennis, een troostend woord, nieuwtjes, trends, …

Precies dat ‘verschil’ dat lokale ondernemingen dag na dag maken, wordt tijdens de Week van de Stenen Winkel in de verf gezet.

Tegelijk is het een grote dankjewel aan alle klanten die lokaal winkelen. Fysieke winkels zorgen immers voor een authentieke stad met een eigen karakter. Klanten die lokaal winkelen zorgen er dan weer voor dat precies die winkels hun vak en passie blijven uitoefenen en dat er ook jonge ondernemers bij komen, voor een nog veelzijdiger aanbod.

Een dubbele reden voor een feestje dus.

‘Week van de Stenen Winkel’ is een initiatief dat in 2022 voor het eerst werd opgezet in Nederland. Het kende meteen veel weerklank. Daarom wordt het dit jaar tegelijk in Nederland én in Vlaanderen uitgerold.
Ook in Oudenaarde. Bij meer dan 30 enthousiaste handelaars&ondernemers en uiteraard ook bij ons.

Vijf dagen lang draait het rond de WAARDE van de Stenen Winkel en willen we JOU, als klant, danken omdat je bij ons komt. Reken maar dat we hiervoor alle registers opentrekken.

Wat mag je verwachten?

#1 We openen ons naai-atelier boven en geven er doorlopend demonstraties rond duurzaam onderhoud van je kledij

“Verluchten, vernevelen, borstelen, scheren en stomen” zijn vijf eenvoudige handelingen die wonderen doen voor jouw kleerkast. We laten jou graag laten delen in de magie en tonen jou hoe je best te werk gaat.

En er is meer. Heb je thuis een trui met vervelende pluisjes? Of een bloes die je niet zo makkelijk gestreken krijgt? Breng deze stuks zeker mee, we pakken ze samen aan.  Je krijgt na afloop een handig overzicht mee naar huis én een leuk geschenk. (Geen feest zonder kadootjes!)

Het is bovendien een unieke kans om Vicky een bezoekje te brengen op haar werkplek en even te genieten van ons prachtige (én bevoorrechte) uitzicht.  Doen!

Noteer: je bent voor de demonstraties welkom van dinsdag tot en met zaterdag, tijdens onze normale openingsuren. Een afspraak maken hoeft niet.

week van de stenen winkel atelier tineb damesmode oudenaarde

#2 We zijn geïnteresseerd in jouw mening!

We willen graag extra tijd nemen voor een praatje en luisteren naar wat jij over ons denkt. We zetten daarom tijdens de week van de Stenen Winkel een WIN-actie op waarbij maar liefst drie sjaals van het Belgische label LesElles te winnen zijn in ruil voor jouw feedback.

Hoe kan je deelnemen?

Eenvoudig. In de winkel zullen er volgende week blanco blaadjes liggen met deze twee vragen:
1/ Waarom kom jij graag bij ons winkelen?
2/ Heb je een tip of suggestie ? Is er iets wat anders kan, of beter?

Denk er nu al eens over na en loop volgende week bij ons binnen om jouw antwoorden neer te pennen. Ook als je niets nodig hebt, evenzeer welkom! Het gaat ons om JOUW MENING, want die is waardevol voor ons.

Noteer: zaterdagavond 13 mei om 18u zal Josima (onze jongste medewerker) uit alle feedbackblaadjes maar liefst drie gelukkigen trekken die een sjaal van LesElles winnen. Een mooie deal, toch? En de kleur van de sjaal mag je zelf kiezen!

#3 RIANI-hoogzomer hangt in de winkel.

Het zijn stuk voor stuk droomoutfits die gemaakt zijn om de zon te kussen.

Duik onze paskamers in en maak jezelf klaar voor feestjes, vakantie en de mooiste maanden van het jaar. Hogere temperaturen zijn in aantocht, uitnodigingen vallen in de brievenbus. Tijd dus voor een update van je zomergaderobe.  En vooral, tijd voor het zalige zelfverzekerde gevoel dat vanzelf komt als je iets draagt dat op je lijf gegoten zit.

Of je nu kiest voor een vloeiende jurk in katoenvoile, een karaktervol kleed in linnen of een elegante combo met wijdvallende pantalon; je gaat goed gekleed de deur uit, beloofd!

RIANI Duitsland reageerde bovendien laaiend enthousiast op het initiatief ‘Week van de Stenen Winkel’. We kregen een leuk geschenkje toegestuurd voor elke klant die volgende week Riani uitkiest.

winkel riani hoogzomer tineb damesmode oudenaarde
KLIK hier voor meer zomerse inspiratie.

In onze ‘Stenen Winkel’ gaat het om jouw glimlach, jouw goed gevoel. Om vakkennis, vertrouwen en menselijke interactie. En precies dat willen we vieren, een week lang! Zorg dat je dit niet mist.

Zonnige groet, Tine

PS. Zondag 14 mei vieren we ook MAMA!

1/ Geef je haar graag het plezier om zelf te kiezen?

Dan is onze TINE.B-geschenkbon beslist een goeie keuze.

En omdat de Week van de Stenen Winkel een week vol verrassingen is, pakken we bij elke geschenkbon voor Moederdag twee lekkere chocolade hartjes van Bakkerij Burez mee in! Je kan mama op haar feestdag nooit met teveel liefde overladen, toch?

winkel geschenkbon tineb damesmode oudenaarde

2/ Hou je meer van kadootjes?  

Ziehier mijn lijstje van favorieten, met als titel “Details die het verschil maken” (en waar je mama’s gegarandeerd mee kan verrassen!)

#1 JUWELEN van FLO JEWELRY

Ontwerpster Leen Snoeck monteert gekleurde glaskralen uit Murano telkens weer opnieuw tot verrassende juwelen.  Ze geven kleur aan je dag, tillen je humeur op  en vormen de ultieme afwerking van elke outfit. Wij zijn fan! (en jouw mama beslist ook)

Oorhangers vanaf €35. Armbandjes vanaf €25.

winkel moederdag flo jewelry tineb damesmode oudenaarde

#2 De SJAALS van LesElles

Vijf redenen waarom ik deze sjaals slechts op één manier kan omschrijven: MUST HAVE!

  • Belgisch ontwerp voor en door vrouwen
  • duurzaam vervaardigd uit overschotten van wol
  • hoogwaardig mohair met natuurlijke glans, streelzacht en ademend
  • eindeloos combineerbaar, sportief en gekleed
  • verkrijgbaar in tal van kleuren, fel of pastel

€99,99 of €107

Neem een kijkje op mijn Instagram account en ontdek vier eenvoudige manieren om de sjaal van LesElles te knopen, voor een zomer vol draagplezier. (Een filmpje, jaja!)

winkel leselles sjaals tineb damesmode oudenaarde

#3 De TOPS van ROSEMUNDE

“Eens je ze begint te dragen, kan je niet meer zonder”, ik hoor het vaak van onze  klanten. De tops van Rosemunde behoren niet voor niets tot de meest geliefde basics van ons assortiment. Ze zijn vervaardigd van streelzachte zijde en katoen, afgewerkt met een vleugje kant. Ze zijn naadloos en passen werkelijk overal onder. Draag ze als een vleugje –discrete- elegantie onder je bovenkleding, voor een extra laagje warmte, om transpiratie op te nemen of doorkijk te verhinderen.

En als je zin hebt om een uurtje Vitamine D mee te pikken in de zon? Dan doen ze het ook prima als shirtje; op een witte pantalon, bermuda of jeans.

Verkrijgbaar in twee varianten en tal van kleuren.

€49

winkel rosemunde tops moederdag tineb damesmode oudenaarde
Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief