Skip to main content

Laatste week SOLDEN!

solden tweede afprijzing tineb damesmode oudenaarde

Hoe het loopt in de solden? Goed! Omdat het plan was deze keer echt grondig op te ruimen, zijn we op 2 januari ’23 van start gegaan in twee teams en op twee locaties tegelijk. Het was een gezellige drukte en velen onder jullie scoorden mooie stuks. Grote dankjewel aan iedereen die langs kwam. Het maakt ons altijd blij als solden & koopjes in de eerste plaats naar onze klanten gaan (en lezers van deze blog).

Zijn alle stuks die bij Team Vicky hingen weg? Zo goed als. En het leuke nieuws is; wat nog rest hangt er nu bij in de winkel.
Loop deze week nog eens binnen, het is zeker de moeite waard.

Tweede afprijzing: alles -50 % of -70%

Ik geef je meteen nog een extra reden. Vanaf vandaag prijzen we een tweede keer af. Alleen nog -50% of -70% op onze etiketten.

Let wel, dit is een (very) last call!
Omdat we maandag 23/01 met onze renovatie beginnen, loopt deze tweede afprijzing, in tegenstelling met andere seizoenen, slechts 1 week.

Je hebt dus nog tot en met zaterdag de tijd, daarna sluiten we Herfst/Winter22 definitief af. Niet twijfelen, DOEN.

We meten onze winkel een nieuw kleedje aan!

renovatie tineb damesmode oudenaarde

We maken vanaf maandag onze benedenverdieping en paskamers helemaal leeg.  En ‘helemaa’l bedoel ik letterlijk.

Ik kan niet zeggen hoe groot onze zin is om deze keer de winkel zelf een nieuw kleedje aan te meten. Onze plannen hebben door de gekende C-omstandigheden twee jaar langer mogen rijpen. Maar nu gaan we ervoor! Benieuwd?  Volg ons op  INSTAGRAM voor een regelmatige update.

En… noteer met stip 14 februari ’23 of Valentijn in jouw agenda. Voor wie je lief is, uiteraard. Maar ook een beetje voor ons. Want dan gaat de deur terug open met alleen maar nieuwe collecties Lente-Zomer23.  En of we je met veel liefde zullen verwelkomen!

Over Lente-Zomer23 gesproken:

lente-zomer23 inspiratie tineb damesmode oudenaarde afprijzing

Ziehier een tipje van de sluier!

Tine.B neemt je voor het nieuwe seizoen mee OP REIS.  We verlaten het vertrouwde en laten ons inspireren door adembenemende landschappen, schitterende architectuur, bijzondere kleurencombinaties en onbekende culturen. We verkennen horizonten wereldwijd en bewandelen nieuwe paden.

Omdat reizen zorgt voor verrijking, voor een diepere connectie met onszelf en de ander. Omdat een nieuwe belevenis ons zelfvertrouwen aanscherpt en energie geeft. Omdat vertragen en verwonderen zoveel goed doet met een mens.

Wij mochten het zelf ervaren vorige zomer, tijdens de weken die we in Bali doorbrachten bij onze kinderen die er wonen & werken.  Een overweldigende ervaring was dat, die ik maar wat graag vertaalde in de collecties die ik aansluitend voor jou koos.

Ik selecteerde vijf verschillende bestemmingen die staan voor evenveel kleurgroepen boordevol bruisende outfits uit het nieuwe aanbod Lente-Zomer23.

Ready for check-in?

Reis mee naar MILAAN, BARCELONA, BALI, SCHOTLAND en KAAPSTAD. We zijn de komende maanden heel graag jouw gids voor outfits waarin jij je eigen stralende zelf kan zijn.

Bij reizen hoort een BROCHURE en die mag je uiteraard opnieuw van mij verwachten.  Woensdag 1 maart ’23 staat onze FOTOSHOOT op de planning. We gaan terug met klanten-modellen aan de slag om veel, heel veel outfitinspiratie te fotograferen op vrouwen zoals u en ik.
MAAR, ik wil deze keer onze brochure ook graag doorspekken met REISTIPS.

En daarom heb ik een vraag:

Was jij al eens op één van onze vijf bestemmingen? Heb je een geheimtip voor Milaan, Barcelona, Bali, Schotland of Kaapstad? Een must-see of must-do? Beleefde je er iets dat je wilt delen?
Stuur me een mailtje met de bestemming en een korte omschrijving.  Met een beetje geluk verschijnt jouw tip in onze nieuwe brochure.

Dit is mijn adres: tine@tineb.be. Ik kijk er naar uit!

Liefs, Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief