Skip to main content

Met Marrakech

als een van dé inspiratiebronnen voor de nieuwe LENTE/ZOMERMODE 2020 (lees meer hierover in onze blog van 1 februari 20 “GO WITH THE FLOW” klik) was het niet lang zoeken naar een passende titel voor het FASHION EVENT dat we samen met Schoenen Stiletto en Optiek Van Ommeslaeghe organiseren: Joy of Flavours! Geen plek ter wereld immers waar zoveel flavours/smaken samenkomen als het hart van deze bruisende stad.

Letterlijk; FLAVOURS. De Medina is een doolhof van steegjes waar oneindig veel kraampjes elkaar de loef afsteken in het aanbieden van manden & schalen boordevol kruiden en specerijen. “Smaakmakers” zijn er dagelijkse koopwaar en maken deel uit van de rijke Arabische cultuur.

Figuurlijk ook; SMAKEN als in jouw smaak. Ben jij het ingetogen type en hou je van ton-sur-ton? Of ben je eerder uitbundig en kies je voluit voor prints&kleur? Of hangt jouw smaak af van het moment? Rond kuierend op het betoverende Djemaa el Fnaplein of in dat prachtig gekleurde zonlicht bij Le Jardin Majorelle IS. ALLES. OK.

shopper canvas girafprint joy of flavours tineb

Precies daarover gaat JOY OF FLAVOURS! Als wat je draagt, jouw smaak is & onderstreept wie je bent, dan is het ALTIJD. OK.

Joy of vreugde volgen vanzelf. Want die ervaar je bij een complimentje, bij dat goed gevoel als een outfit gegoten zit, bij die boost van zelfvertrouwen omdat je straalde op een belangrijk moment

Precies dat

is ook hoe wij; TINE.B / SCHOENEN STILETTO / OPTIEK VAN OMMESLAEGHE mode zien: als een waaier aan mogelijkheden waaruit jij kan kiezen. En ik citeer hierbij graag Feeling Magazine van maart ’20 waar Chef Mode Els Keymeulen hetzelfde schrijft ;

“Waarom we dit doen? Omdat kleren, schoenen en brillen, SUPERKRACHTEN hebben. Wat je draagt, aanhebt, is het eerste wat mensen van je zien. Hoe je je kleedt, zegt iets over jou. Correctie: zegt véél over jou. Mode gaat over zoveel meer dan trends en hypes en logo’s. Mode gaat over persoonlijkheid. Over lef. 

Concreet:

JOY OF FLAVOURS volgende woensdag 4 maart’20 in de Qubus is EEN FEEST VAN SMAKENZorg dat je er bij bent en beleef Magical Marrakech!

Ook Leen Snoeck van Flo Jewelry, Artistic Bloemen, en brood-en banketbakker Kristoffel Burez werken hieraan mee.

Maar ook JOKE, KATRIEN, GRIET, JOY, STEFANIE, VEERLE, VANESSA, MIEKE en MARIEKE. Zij spelen de hoofdrol volgende woensdag. Het zijn modellen/klanten, vrouwen zoals jij en ik. Omdat wij overtuigd zijn dat iedereen kan schitteren, op de catwalk, maar vooral ernaast, als je jouw smaak draagt. Ze staan te popelen om ruim 100 complete LOOKS te presenteren met alles erop en eraan.

!! Benieuwd? Klik HIER alvast voor een first view van onze collecties. !!

Een klein tipje van de sluier: ook dierenprints zijn terug aan de orde, met de GIRAFPRINT op nummer 1! Ik ben fan van deze print, ingetogen en krachtig tegelijk. Ook het merk RIANI liet zich door de giraf inspireren en zet er een aantal bijzondere looks mee neer.

Nog meer ben ik fan van het dier zelf. Geef toe, een sterker voorbeeld van persoonlijkheid én elegantie is in de natuur toch niet te vinden? En dan die ogen! De giraf als symbool voor persoonlijkheid & lef.

Precies daarom prijkt mijn favoriete giraf op de CANVAS HERBRUIKBARE ZOMERTAS die we speciaal voor dit seizoen lieten ontwerpen. En jij krijgt deze TINE.B-tas kado, bij aankoop van nu tot eind maart’20. Must-have! Toch?

Heb jij jouw (gratis) ticket al? Fijn, welkom!

Nog niet? Bel dan snel 055/31.22.17. om jouw plaatsje te reserveren voor

  • de NAMIDDAGEDITIE om 15u (deuren open om 14u)
  • de AVONDEDITIE om 20u (deuren open om 19u)
  • LOCATIE : de QUBUS, Lindestraat 47, Oudenaarde (achterkant station, ruime gratis parking)

Praktisch:

Om de organisatie van JOY OF FLAVOURS mogelijk te maken hebben wij volgende week aangepaste openingsuren. Dankjewel om hiermee rekening te houden. We zijn GESLOTEN op maandag 2, dinsdag 3, woensdag 4 en donderdagvoormiddag 5 maart’20 .

We zijn (extra) OPEN :

  • donderdag 5 maart’20 van 14 tot 20u (laatavondwinkelen én meer!)
  • vrijdag 6 en zaterdag 7 maart ’20 doorlopend van 9.30 tot 18u
  • zondag 8 maart’20 van 14 tot 18u

Tijdens deze 4 dagen na Joy of Flavours zullen alle gepresenteerde CATWALK-LOOKS opnieuw in de winkel kunnen bekeken worden, op XLarge interactief multimediascherm (ha!).

…Al kan je het nu nog niet echt zien, voelen of ruiken…. de LENTE breek straks in al haar pracht open! Om te beginnen, woensdag 4 maart ’20, beloofd.

Tot gauw, Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief