Skip to main content

Onze brochure Herfst/Winter20

Heb jij onze gloednieuwe brochure al ontvangen? Wij zijn blij met het resultaat en hopen dat de 50 KEY-LOOKS die we fotografeerden ook jou inspireren.
Kom eens langs, er valt in de winkel nog veel meer te ontdekken en vooral zelf te proberen. Nu de herfst zich echt laat voelen, kan ik alleen maar zeggen: “C’est le moment!”

Klik HIER als je onze foto’s nog eens rustig digitaal wilt bekijken. Stuur jouw adres naar tine@tineb.be als je de brochure niet ontvangen hebt.

Weekend van de Klant

Dankjewel

Het eerste weekend van oktober is al enkele jaren hét nationale moment bij uitstek om klanten in de bloemetjes te zetten.

Wij maken er met plezier een 10-daagse van.

Van vrijdag 2 oktober tem zaterdag 10 oktober’20 (en ook zondag 4 oktober van 14u-18u) staan onze deuren wijd open en verwennen we jullie met verrukkelijk artisanaal snoepgoed uit het atelier Bebijn in Ename. Al eens een pâte de fruit van mango met een toets lavendel geproefd? Dit is jouw kans!

Nooit meer dan in de voorbije maanden hebben we mogen voelen dat jullie graag klant zijn bij Tine.B. Oprecht DANKJEWEL daarvoor!

Over de lockdown, de onwezenlijke zomer en de broeierige septembermaand heen zijn jullie blijven komen. Voorzichtig en met respect voor de regels. Maar ook met zin! Zelfs zonder veel gelegenheden of een reis in het vooruitzicht.

En vooral, overtuigd om bewust te kiezen voor stuks waar je je goed in voelt, die ervoor zorgen dat je (terug) een betere versie van jezelf wordt. Stuks in een mooie stof, een sprekende kleur, met een goeie pasvorm en lange houdbaarheid.

Minder misschien, maar beter. Precies daar zetten we met Tine.B op in. Duurzaamheid is al langer ons stokpaardje

Dienst-na-verkoop

Daarom vinden we het ook normaal dat ons naai-atelier op de 1e verdieping openstaat voor dienst-na-verkoop. Is er een jurk die je moeilijk gestreken krijgt? Heeft jouw lievelingsstuk een beschadiging opgelopen? Of vertelt je weegschaal iets anders dan enkele maanden geleden? Durf langs te komen, we vinden altijd een oplossing.

Duurzaamheid

Ook veel van onze merken hebben steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Dat zie je aan het toenemende gebruik van nieuwe, ecologische vezels. Dat zie je ook aan de kleine zakjes met een reserveknoopje, of extra draadje wol die bij de kledinglabels hangen. Ze geven aan dat jouw stuk gemaakt is om lang mee te gaan.

Doosje

Samen zorg dragen voor jouw favorieten. Het bracht ons op een idee. Speciaal voor het Weekend van de Klant hebben we een Tine.B-doosje ontworpen waar jij al je reserveknoopjes en woldraadjes kan in opbergen. (Met dank aan team Grafica dat perfect wist te vertalen wat in mijn hoofd zat)

Je krijgt het doosje de komende 10 dagen cadeau!

Geef het een plekje in jouw kleerkast of dressing. Zo vind je meteen wat je nodig hebt, als een reparatie zich opdringt. En na het lezen van deze blog, weet je voor altijd, dat je hiervoor bij ons terecht kan.

Ook dat bedoelen we met Altijd goed gekleed”

Tot binnenkort,
Tine

P.S. 1: Op verzoek van velen wil ik binnenkort onze GIDS met onderhoudstips nog eens uitbrengen. Ik werk momenteel aan een update van de eerste editie. Heb je bepaalde vragen of onderwerpen die je aan bod wilt zien komen? Schrijf ze als feedback onderaan of stuur een mailtje naar tine@tineb.be.

P.S. 2: Ben je nog niet zo lang abonnee van deze blog en wil je iets meer lezen over mijn verhaal @Tine.B ? De pagina “Over Tine” steekt in een nieuwe kleedje (letterlijk én figuurlijk).

Met dank aan An van An Epic View die er op een ongedwongen manier in slaagde de foto’s te nemen die ik eigenlijk al lang op deze pagina wou. (Ken je dat? Foto’s van jezelf… Nooit tijd voor nemen, niet belangrijk vinden… Verleden tijd als je voor de lens van An komt te staan!)

P.S. 3: En tenslotte, vergeet niet, tussen regeringsonderhandelingen en C*** door, op tijd naar buiten te trekken; ‘De natuur heelt!

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief