Skip to main content

Mijn vorige blog is amper een week geleden verstuurd en door velen onder jullie gelezen en gewaardeerd. DANKJEWEL voor de fijne feedback! Bijzondere omstandigheden evenwel, vragen een bijzondere aanpak, en daarom kruip ik opnieuw in de pen.

Dat de Ronde van Vlaanderen,

het grote wielerfeest,in onze eigen Vlaamse Ardennen, dit jaar niet zou doorgaan, bleek al vrij snel bij het aankondigen van de eerste Corona-maatregelen. Bij de verwachte én terechte verlengingen van vrijdagavond 27/03 werd eveneens duidelijk dat we ook met PASEN ‘in ons kot’ zullen moeten blijven. En dat was toch even slikken.

29 jaar

al werk ik met hart&ziel in de mode en Pasen is voor mij, telkens weer, een eerste en mooi hoogtepunt van het nieuwe seizoen. De lente barst open, familie & vrienden komen samen, de activiteitenkalender begint te bruisen.  Voor velen hét moment om voor het eerst een trui te dragen in een nieuw kleurtje, een sjaal met een mooie print of trendy oorhangers, uitgezocht tijdens het prille voorjaarswinkelen.  Frisse kleuren & prints geven ons nieuwe energie en doen de winter voorgoed vergeten.   Voor ons, Tine.B, is het elk jaar een plezier aan dat lente-gevoel te kunnen bijdragen.
En nu, zou het zonder moeten?  Dat wringt bij mij.

“Altijd goed gekleed” is niet voor niets ons credo.  Tegelijk laten verschillende klanten mij te weten een vleugje LENTE-MODE te missen. Iets nieuws kunnen aantrekken dat je goed staat, helpt in deze moeilijke weken om je ook goed te voelen. Daarom heb ik een plan bedacht:

De TINE.B-BOX, of een (verrassings)LENTE-OUTFIT thuis bezorgd

Begint het bij jou te kriebelen? Lees dan snel verder voor meer details.

Hoe gaan we te werk?

1

Eerst is het aan jou:

- stuur een mail naar tine@tine.be en laat weten wat je graag zou willen en wat jouw budget is:

dat kan een trui, bloes, t-shirt, gilet, broek, rok, jurk of oorhangers zijn. Of een combinatie van meerdere stukken bv een trui met sjaal, een bloes met broek, een bloes met oorhangers, … OF zag je een bepaald stuk op onze modeshows of tijdens het bekijken van de nieuwe collecties op onze website www.tineb.be (klik), en tel je de dagen af om eens te kunnen passen? Ook deze optie is mogelijk. Voeg dan de foto’s van je favorieten toe in jouw mail.

- vermeld ook je adres en gsm-nummer en eventueel bepaalde voorkeuren (bv merk, kleuren, stof…) of indicaties (bv, ik zoek een trui om op een jeans te combineren).

2

Dan is het aan mij:

Uit het mooie aanbod in onze winkel maak ik 3 verschillende keuzemogelijkheden klaar op basis van jouw verlanglijstje. Een uitdaging, ik weet het, maar ik sta te springen om ervoor te gaan. Want evengoed als ik er in de paskamers vaak in slaag net dat stukje te komen aanbrengen waarvan jij zegt “Oh ja, dat is het!”, durf ik mij ook op afstand te wagen.

De 3 alternatieven worden vervolgens netjes én veilig verpakt en verstuurd met Taxipost.

3

Eenmaal geleverd is het terug aan jou:

Open de Tine.B-box en geniet van de verrassing. Ontdek wat ik voor jou bedacht heb en vergelijk de alternatieven. Passen, kijken en voelen -op je gemak- thuis. Vrijblijvend. Dat wil ik benadrukken.

We vragen je alleen zorg te dragen voor onze stukken, en wat je niet kiest terug op te bergen in de doos. Uiterlijk 3 dagen na ontvangst ontvangen we graag een mail of telefoontje met jouw feedback.

Is er een match? TOP!

Dan betekent dit een TINE.B- verwenmomentje in deze onwezenlijke weken én een nieuwe outfit voor Pasen. Of voor tijdens die skype-meeting met je collega’s, of het virtueel aperitief met je vrienden…!

De rekening wordt vervolgens per mail bezorgd en zal per overschrijving kunnen voldaan worden. Wat je niet kiest wordt door ons opgehaald op afspraak (zo kan de doos tijdig klaarstaan en kunnen we de afstandsregels respecteren).

 

Heb ik helemaal niet goed gekozen? Geen probleem. Ik luister graag naar jouw aanwijzingen en bezorg je een tweede tine.b-box met 3 nieuwe alternatieven.

Is dit iets voor jou? Stuur me een mail, en ik ga aan de slag.

Heb je nog vragen? Bel me op 0478/49.43.12.

 

Samen komen we door deze lange weken.  Samen doen we er alles aan dat iedereen gezond mag blijven, en als het even kan… ook goed gekleed!

Warme groet, Tine

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief