Skip to main content

4 stijlen | 4 plaatsen om van DE RONDE te genieten

de ronde tineb oudenaarde hox

Is het de magnoliaboom in al zijn pracht?

Of het steeds luider wordende gekwetter van de vogels ’s morgens? Zijn het de dagen die plots merkbaar lengen of de vele tinten groen die tevoorschijn komen?   Feit is: het voorjaar hangt onmiskenbaar in de lucht. Voeg daarbij: groepjes fietsers die terug massaal en uitgelaten over onze Vlaamse Ardennerwegen razen en de talrijke ‘Oudenaarde loves De Ronde’-vlaggen die in onze stad wapperen.  En dan weet je het zeker: we schudden de winter van ons af en verwelkomen met open armen: DE LENTE!

En in een jaar als dit, waarbij Pasen, de Ronde van Vlaanderen en de overstap naar de zomertijd in één en hetzelfde weekend vallen, kan je maar beter voorbereid zijn. Lees: zorgen dat jouw outfit alvast klaarhangt om het nieuwe seizoen mee af te trappen.

Wij zijn er klaar voor en inspireren je graag met 4 stijlen | 4 plaatsen om van ‘Vlaanderens mooiste’ te genieten. En mag daar ook een heerlijke paasbrunch bij? Zeker weten.  En een zoektocht naar chocolade eitjes in de tuin? Absoluut.

Volgend weekend vieren we met z’n allen de lente, uitbundiger dan ooit!

# 1 De Taaienberg: TERUG NAAR BUITEN

De Ronde: dat is met de buren op straat. Weer of geen weer. Samen supporteren voor die dappere vrouwen en mannen die alles geven om de heuvels van onze streek te bedwingen. We genieten ervan terug lentelucht op te snuiven en te kletsen met de mensen die rond ons wonen.

de ronde tineb oudenaarde repeat brax

| vlotte buitenjasjes | truien in katoen en mohair-mix | broeken in nieuwe vormen; flared, wijd, bootcut |

# 2 Den Hotond: EEN STREEPJE VOOR

De Ronde: dat is met vrienden voor een groot scherm. Hapjes, drankjes, gezelligheid. Alles haarscherp volgen, geen detail ontsnapt (renners wel).  We praten bij na de lange winter en maken volop plannen voor de mooie maanden die eraan komen.

de ronde tineb oudenaarde rosso35 riani

| trendkleur koraalrood | strepen zijn een must | bijzonder breiwerk | allround-jeans | een kleurige sjaal als accent |

# 3 De Koppenberg: TIJD VOOR PASTELS

De Ronde: dat is een jaarlijkse traditie, bij de oudste broer van de familie. De garage van zijn huis komt uit op de meest beroemde berg van de wedstrijd.  We lopen heen en weer tussen het scherm en de straat en willen niets missen. Wie komt als eerste boven? Kan de winnaar zich al manifesteren?

de ronde tineb oudenaarde luisa cerano items14

| zachtgeel en muntgroen | kasjmier truien; onweerstaanbaar zacht en heerlijk warm | kleur op kleur |

# 4 De oude Kwaremont: VOLUIT GAAN

De Ronde: dat is een vaste afspraak op de Oude Kwaremont voor een bijzondere dag met klanten en collega’s. Netwerken, genieten, lekker eten & drinken en … o ja, koers kijken!

de ronde tineb oudenaarde riani
de ronde tineb oudenaarde riani caliban

| fleurige prints | stralende kleuren | weelderige silhouetten | casual chic |

Voel jij het ook kriebelen? Maar weet je nog niet meteen wat te kiezen? Geen nood, zelf komen uitproberen is warm aanbevolen en het moment is NU.

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024 is het namelijk OPENDEURWEEKEND in Oudenaarde Winkelstad en natuurlijk OOK BIJ ONS!

Kom winkelen & genieten in onze stad en neem deel aan de driedaagse tombola. Bij elke aankoopbon ontvang je een lotje waarmee je kans maakt op maar liefst zestig Oudenaardebonnen van €50. Een leuke extra, toch?

  • Vrijdag en zaterdag zijn wij doorlopend open van 9u30-18u.
  • Zondag van 14u-18u.
lenteactie de ronde tineb damesmode oudenaarde

Welkom en liefs, Tine

PS: Ben jij ook zo een grote fan van SJAALS als ik? Hou je er ook van om je outfit én je zelfvertrouwen net dat tikkeltje meer te geven met een goed gekozen accessoire?

Dan heb ik goed nieuws: we selecteerden een nieuw label van sjaals in ons aanbod. TALKING WALLS  meer bepaald, het levenswerk van Belgisch ontwerper Philippe Pelsmaekers.

Wat zijn collectie zo bijzonder maakt, laten we hem graag zelf vertellen :

“Schoonheid is rondom ons. De structuur van een muur in een klein straatje achter de hoek, de zorgvuldig geschilderde bloemen op een koekendoos, de met de hand aangebrachte belettering van een artisanale bakkerij in Italië, vier vrouwen op een rij met een zonnebril op, …Het zijn inspiratiebronnen voor prachtige dessins met bijhorende verhalen. Vaak zien we ze niet, omdat we er elke dag voorbijkomen of omdat ze aan onze aandacht ontsnappen door de snelheid van het leven.

Zo ontstond Talking Walls: de zin om sjaals te ontwerpen met precies die dessins gesprokkeld uit het dagelijkse leven, overal ter wereld.  Elk ontwerp in mijn collectie is opgemerkt door reizigers en nieuwsgierige zielen die zoeken naar authentieke dessins en verrassende kleuren. Het is een ode aan zij die het kleine, het pure, het eenvoudige liefhebben. Foto’s worden prints. Prints worden tot sjaals verwerkt in ateliers in  India, dé plaats bij uitstek voor het bedrukken en verwerken van edele viscose, zijde, modal en soepel katoen.Het resultaat zijn sjaals om te koesteren, om blij van te worden, om je outfit mee op te tillen.”

Elk stuk is genummerd en wordt geleverd in een prachtige eco-doos. Daar hoort een foto van het origineel dessin bij en de plaats waar het gevonden werd. En het land van oorsprong? Dat wordt subtiel in het ontwerp verwerkt, zodat ook jij het verhaal kan verder vertellen.

Zalig toch? Vraag er naar! Ik laat jou graag met deze schitterende sjaals kennismaken.

Klik hier voor extra info: TALKING WALLS.

talking walls les lunettes de ronde damesmode tineb oudenaarde

An draagt van Talking Walls “Les Lunettes” of “elegante dames met zonnebril”. Gevonden op een muur in La Rochelle, Frankrijk.

Afmetingen: 140/140cm, vervaardigd uit 80% modaal en 20% zijde.

Make-up your day!
Jouw dagelijkse opmaak in 5 stappen

Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.

Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze E-gids nr2 met 5 MAKE-UP-tips meteen.
Make-up your day!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief