Skip to main content

Heropening

Wat heb ik verlangd naar het moment om deze blog te mogen schrijven: vanaf maandag 11 mei gaan de deuren van TINE.B terug OPEN!

Ik wil iedereen eerst en vooral danken voor de vele berichtjes, voor het mee verspreiden van positiviteit, voor het geduld en de goeie moed. De inspanningen van ons allen de voorbije 8 weken zijn niet voor niets geweest. De piek van het Corona-virus lijkt bedwongen, de curve blijft gestaag dalen. Belangrijk is nu mét het virus te leren leven. Door de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen allemaal te volgen, blijven we verder zorg dragen voor elkaar.

Zie hier onze aanpak:

  • In de voormiddag: enkel open op afspraak. bel 055/31.22.17. en kies 9u, 10u of 11u voor 1op1 winkelen (lukt dit niet voor jou? bel voor een ander moment ‘s avonds)
  • In de namiddag: vrij open, maximaal 3 klanten tegelijk in de winkel, afwisselend 1 paskamer in gebruik, 1,5 meter afstand houden
  • altijd een MUST: handen ontsmetten bij het binnenkomen, mondmasker dragen (voorraad beschikbaar in de winkel), met kaart betalen
  • alle hygiëneregels zullen nauwgezet toegepast worden, kledij wordt na het passen naar boven gebracht voor desinfectie door te stomen onder hoge druk

Blijf geïnspireerd door ons verder te volgen op Facebook en Instagram. De zomercollecties worden straks geleverd, nieuwe foto’s komen er snel aan!

De TINE.B-BOX blijft behouden

Door jullie talloze reacties op de lancering van de Tine.B-BOX (lees onze BLOG  terug van 29 maart ’20) ben ik grotendeels aan de slag kunnen blijven. En wat nog fijner is; ik heb velen -ook zonder webshop- thuis blij kunnen maken met nieuwe stuks!

de tine.b box veilig altijdgoedgekleed ookthuis 1024x1024 1

Op weg naar klanten heb ik de voorbije weken kilometers in mijn auto doorgebracht, ben ik Radio1-luisteraar geworden, heb ik de Vlaamse Ardennen beter dan ooit leren kennen en genoten van prachtige stukjes natuur. Normaal zijn jullie het die de afstand afleggen om naar ons te komen. Nu waren de rollen eens omgekeerd. Dat vond ik maar een kleine moeite voor iedereen die bleef #winkelhieren. BEDANKT hiervoor!

IK ZAL HET BLIJVEN DOEN. Ook na 11 mei ’20.

Wil je in de komende weken of maanden graag iets nieuws om aan te trekken, maar verkies je rustig thuis te passenBel 055/31.22.17. en we spreken verder af. De Tine.B-box is steeds vrijblijvend. Wat niet goed is kom ik terug ophalen. Eventuele retouches kunnen dan besproken worden

Zondag: MOEDERDAG!

Mama verrassen op Moederdag? Wij doen het dit jaar voor jou!

moederdag 1024x1024 1

Stuur voor vrijdagavond een mailtje naar tine@tineb.be met:

  • het adres
  • eventueel voorkeurs-uur voor levering
  • de boodschap die je wilt overmaken
  • het bedrag

Wij bevestigen met een overschrijvingsverzoek en zorgen voor een mooi geschenk & stipte levering.

Geef je liever een kadootje?  Dat kan, zoals met de Tine.b-box. Laat ons jouw voorkeur weten en we stellen een pakket samen met verschillende alternatieven, eveneens zaterdag thuisbezorgd.  Zo krijgt mama niet alleen een fijn kadootje; ze kan het ook zelf uitkiezen (of met hulp op afstand, nu iedereen het video-bellen onder de knie heeft).

SAMENLOKAAL

Samen komen we hier door! Rustig en voorzichtig zullen we een nieuwe modus vivendi vinden. Anders, dat is zeker, maar daarom niet slechter.  Vooral bewuster en dit over de hele lijn (en daar pleit ik al lang voor).

Daar hoort ook bewust lokaal winkelen&genieten bij. 

Niemand van ons wilt dat Oudenaarde de onwezenlijk lege en totaal verlaten stad blijft van de voorbije weken.  Om onze geliefde stad terug tot leven te wekken hebben we elkaar nodig: klanten&bezoekers, handel&horeca.  Nu meer dan ooit. “Kom terug” is bijgevolg de boodschap!

Heel graag tot gauw, Tine

5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
Koester je lievelingsstuks!
5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
Koester je lievelingsstuks!
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief