trui items14 jeans sedcutive hoedje unmade tineb oudenaarde damesmode
Tine B Oudenaarde Unmade

UNMADE

Een outfit zonder accessoires is ‘Unmade’ of ‘onaf’. Dit is de filosofie van Unmade. Accessoires zijn niet zomaar iets dat je aan je look toevoegt; accessoires maken jouw look!

Unmade Copenhagen is een jong Deens merk dat in het voorjaar van 2016 in Kopenhagen is opgericht vanuit de wens accessoires te creëren die vrouwen inspireren en aanvullen. In de eigen ontwerpstudio worden de prints en kleurgroepen uitgetekend en komen de ontwerpen tot stand. Unmade is typisch Scandinavisch en houdt van contrasten; vrouwelijk versus mannelijk, vintage versus nieuw, gekleed versus sportief. Elk seizoen draagt een eigen sfeer waarin alles samenkomt. De collectie omvat voor de herfst/winter: wollen sjaals, gebreide sjaals, omslagsjaals, handschoenen, mutsen, petten, haarbanden, fluwelen tassen en fantasietasjes en in de lente/zomer sjaals in katoen of viskose, leuke raffiatassen, zonnehoeden, sokjes, … Inspirerend en betaalbaar.

Bovendien durft Unmade Copenhagen ook vooruit te denken en introduceert in de ontwerpen nieuwe vezels van gerecycleerd plastiek.

Schrijf je in op

onze modeblog