Skip to main content
moretti lange jurk jungleprint viskose tineb oudenaarde
Tine B Oudenaarde Piero Moretti

PIERO MORETTI

Moretti Moda staat voor een halve eeuw naald & draad, een familiepassie. We schrijven Rimini 1969:  Piero Moretti besluit zijn kleermakersatelier om te bouwen tot een prêt-à-porterbedrijf om tegemoet te komen aan het snel groeiend internationaal toerisme dat met grote gretigheid op vakantie komt aan de Riviera van Romagna.  Moretti brengt Italiaanse zomermode met flair en heeft meteen succes. Prints in de meest schitterende kleuren zijn het handelsmerk van Moretti. Toen, en nu nog steeds.

Elke collectie weer is het moeilijk kiezen tussen een rijk aanbod dierenprints, florale prints, en grafische prints  met grootmeester Emilio Pucci als ultieme inspiratiebron. Veel klanten zijn fan van de kleurige shirts, jurken en twinsets en kijken elk seizoen uit naar de nieuwe dessins.   Alle stuks zijn vervaardigd uit viskose en dat maakt ze erg geliefd. Viskose is een houtvezel met een mooie, luxueuze uitstraling, is koel en luchtig bij warm weer, vormvast en kreukvrij.

Vandaag de dag is Moretti Moda – geleid door de tweede generatie van de Moretti familie – een stevige onderneming in constante groei met een exportquota van meer dan 60%. De tweede generatie blijft inzetten op 100% Made in Italy en kan hierdoor ook snelle bijbestellingen realiseren.

Van maat 36 tem maat 50.

* Opgelet: deze collectie is enkel in de zomer beschikbaar.

Schrijf je in op

onze modeblog

  5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
  Koester je lievelingsstuks!
  5 tips voor makkelijk onderhoud en langer plezier van je favoriete kledij.
  Koester je lievelingsstuks!
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  Vul jouw gegevens in en download onze e-gids met 5 onderhoudstips meteen
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief